Restricţii de trafic joi, în centrul Capitalei, pentru concertul Andrea BocelliCirculaţia rutieră va fi restricţionată joi, în centrul Capitalei, pentru concertul tenorului Andrea Bocelli, susţinut în Piaţa Constituţiei.

Joi, începând cu ora 11.00, până în noaptea de joi spre vineri, ora 1.00, traficul rutier va fi restricţionat pe bulevardul Unirii între bulevardul Libertăţii şi bulevardul I. C. Brătianu, în ambele sensuri de circulaţie şi pe bulevardul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite, transmite Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să respecte semnalele agenţilor care dirijează traficul şi să reducă viteza când trec pe lângă grupuri de oameni.

Peste 150 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică la concertul susținut de artistul internațional ANDREA BOCELLI, care va avea loc joi, 22 iunie, între orele 19.00 – 23.00, în Piaţa Constituţiei.

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor, prin patrule de jandarmi pedestre, călare şi cu câini de serviciu. Vor fi instituite elemente de prefiltrare a accesului, constituite din jandarmi şi câini de serviciu pentru detectarea materialelor explozive.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.00, prin următoarele puncte de acces:
- Bd. Libertăţii, dinspre Calea 13 Septembrie;
- Bd. Libertăţii, dinspre Bd. Naţiunile Unite;
Publicul care se deplasează pe bd. Unirii către Piața Constituției, va intra în piață pe latura cu Parchetul General, deplasându-se pe trotuar către zona de acces din Calea 13 Septembrie.

Măsurile de protecţie, pază şi îndrumare a publicului vor fi asigurate de către organizator, cu sprijinul firmei specializate de pază.

Plecarea publicului la sfârşitul spectacolului se va face pe direcţiile principale pe care s-a efectuat accesul (B-dul Naţiunile Unite, B-dul Unirii şi Calea 13 Septembrie).

De asemenea, traficul pietonal în zona desfăşurării evenimentului se va restricţiona total, fiind permis doar tranzitul persoanelor cu bilete de acces.

Etichete: Andrea Bocelli, concert andrea bocelli

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h