Trafic închis: 1000 de persoane protestează în Piaţa VictorieiPeste 10.000 de persoane sunt așteptate la mitingul care a fost demarat începând cu orele 11, miercuri, în Piaţa Victoriei. Deocamdata, la protestul mai multor sindicate din sectorul agricol, s-au strâns 1000 de oameni. Mitingul este programat în intervalul orar 11-15.

HARTA RESTRICTIILOR DE MIERCURI, 7 NOIEMBRIE
HARTA RESTRICŢIILOR DE MIERCURI, 7 NOIEMBRIE

Protestatarii au adus cu ei un utilaj pe care a fost amplasată o machetă înfăţişând o vacă, precum şi o orchestră, anunță Mediafax. De asemenea, au venit cu o oaie care trage după ea un trenuleţ improvizat pe care sunt agăţate mai multe bannere cu "Mâncarea este puterea omului"și "Să vă fie ruşine că aţi distrus agricultura". Pe trenuleț, oamenii au pus și un craniu de berbec cu mesajul "Atât a mai rămas din zootehnie".

Lista de revendicări a agricultorilor a fost deja trimisă premierului Victor Ponta încă de la sfîrșitul lunii octombrie, iar aceste revendicări vizează subvenția de 220 euro/ha, subvenția la bovine de 628 lei/cap, subvenția la ovine de 50 lei/cap, subvenția la motorină, modificări la Codul Fiscal privind impozitul pe arendă, impozitul pe subvenții și impozitarea tractoarelor și utilajelor agricole și considerarea arendei ca element de cheltuială. 

Ca urmare a mitingului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe mai multe artere:

Între orele 09-16, circulaţia rutiera va fi restrictionată pe şos. Kiseleff între Arcul de
Triumf şi P-ţa Victoriei, cu menţinerea traversării la str. Arh. Ion Mincu şi cu asigurarea unui culoar unic de urgenţă pentru autospecialele de intervenţie pe banda IV între str. Monetăriei şi Arh. Ion Mincu, şi pe banda I si IV între Arcul de Triumf şi str. Arh. Ion Mincu. 

Între orele 07.30-16.00, restricţionarea circulaţiei rutiere pe artera de legătură între str. Paris şi şos. Kiseleff, artera de legătură dintre bd. Lascăr Catargiu spre bd. Ion Mihalache şi artera de întoarcere dinspre bd. Lascăr Catargiu spre Calea Victoriei.

Rute alternative:

  1. Piaţa Presei Libere – bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţilor – şos. Ştefan cel Mare;
  2. Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei;
  3. Bd. Kiseleff – str. Ion Mincu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Pentru buna desfăşurare a activităţilor publice, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor participanţilor la această adunare următoarele:
- să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice, înscrise în protocolul de participare;
- să respecte orele de desfăşurare şi locul destinat adunării respective;
- să respecte recomandările făcute de jandarmi.

Etichete: Kiseleff, miting, poliţia rutieră, restricţii trafic, victoriei

0/1 COMENTARII
FONDURI UE
07 nov 10:20
+0
VOTURI
-0
Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE