RESTRICŢII multiple DE CIRCULAŢIE în Capitală, pentru cortegiul funerar al Reginei Ana. Vezi HARTAÎn data de 13 august 2016 se va desfăşura o adunare publică pentru organizarea funeraliilor Reginei Ana, motiv din care traficul rutier av fi restricţionat în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Traficului rutier va fi RESTRICŢIONAT, pe data de 13 august 2016, după cum urmează:

- între orele 00.00 – 08.00, pe Calea Victoriei între Str. C.A. Rosetti și Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem. I. Dobrescu, precum și pe străzile care acced în acestea

- între orele 08.00 - 14.00, pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Str. Ion Câmpineanu, precum și pe străzile care acced în acest tronson, gradual în funcție de numărul participanțior

- începând cu orele 11.30, pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Str. Dem. I. Dobrescu – Bd. Gh. Magheru – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Bd. Mareșal C-tin Prezan – Arcul de Triumf – Bd. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Calea Griviței – Șos. Chitila – D.N. 7, unde se va intra pe raza Județului Ilfov.

Traficul pietonal va fi restricționat în data de 13 august 2016, începând cu orele 00.00 până la defluirea totală a participanțior, pe trotuarul aferent Muzeului Național de Artă a României de pe Str. Știrbei Vodă și Calea Victoriei, până în dreptul Bisericii Kretzulescu.

RUTE OCOLITOARE

Piața Victoriei– Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană - Piața Universității;

Piața Victoriei – Calea Buzești – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenței.

Pentru buna desfășurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi. Guvernul României a declarat ziua e 13 august, în care va avea loc înmormântarea Reginei Ana, la Curtea de Argeş, zi de doliu naţional.

Etichete: regina ana, restricţii circulaţie, TRAFIC RUTIER DEVIAT, trafic rutier închis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h