Restricții rutiere, duminică, în București. Repetiții pentru parada de 1 decembrieMAI a anunțat că circulația rutieră va fi restricționată pe arterele de circulație care converg spre Piața Constituției, duminică, întrucât au loc repetiții pentru parada de 1 decembrie.

Restrictii rutiere, duminica, in Bucuresti. Repetitii pentru parada de 1 decembrie
Restricții rutiere, duminică, în București. Repetiții pentru parada de 1 decembrie
Foto: puterea.ro

"Precizez că restricții similare de circulație vor fi instituite și în ziua și în ziua Paradei Militare de aceea recomandăm conducătorilor auto să se informeze din timp asupra traseelor alternative. O hartă a acestor restricții vă este pusă la dispoziție de către Poliția Română și Ministerul Afacerilor Interne pe site-urile instituționale și pe paginile de Facebook. Polițiștii rutieri vor fi prezenți în stradă pentru a fluidiza circulația pe arterele adiacente Pieței Constituției, pentru a acorda sprijin conducătorilor auto și pentru a-i îndruma către rutele ocolitoare", a declarat purtătorul de cuvânt al MAI sâmbătă.

 

ATENȚIE! Restricții rutiere pentru desfășurarea paradelor militare organizate la București și la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Saturday, 28 November 2015

Etichete: parada 1 decembrie, restricţii rutiere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE