Restricții rutiere în Piaţa Constituţiei, începând de marţi, 31 decembrie, de la ora 13:00În zona Pieţei Constituţiei se vor aplica restricţii rutiere începând de marţi, 31 decembrie, de la ora 13:00, până miercuri, 1 ianuarie, ora 6:00, având în vedere organizarea, de către Primăria Capitalei, a petrecerii 'Revelion 2020. Disco Night Fever', potrivit rador.ro.

Revelion 2020
Revelion 2020

Organizatorul recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita aglomerarea traficului', se menţionează într-un comunicat. Potrivit organizatorilor, accesul în Piaţa Constituţiei se face de la ora 17:00, prin cele două intrări special amenajate: Bulevardul Libertăţii – intrarea dinspre Parcul Izvor, respectiv Bulevardul Libertăţii – intrarea dinspre Calea 13 Septembrie. Se solicită ca toţi participanţii la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate.

De asemenea, accesul minorilor se face numai cu însoţitor. Din cauza zgomotului foarte puternic produs şi a efectelor speciale din cadrul spectacolului, organizatorul recomandă folosirea căştilor pentru protecţia auzului copiilor.

Etichete: circulaţie, Revelion, trafic

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 10:57
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE