RESTRICŢII RUTIERE, în week-end, în Bucureşti, pentru COLOR RUN 2015. HARTA cu RUTE OCOLITOAREBrigada Rutieră a Capitalei anunţă că, sâmbătă, vor fi impuse retricţii de trafic în zona Palatului Parlamentului, cu ocazia desfăşurării cursei COLOR RUN 2015.

COLOR RUN 2015. În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 25.04.2015, se va desfăşura o manifestare sportivă.

Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 15:30 – 19:00 pe următorul traseu:

- Piaţa Constituţiei (START) – bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie sensul către Piaţa Arsenalului– str. Izvor sensul către str. B.P. Haşdeu – bd. Naţiunile Unite - bd. Libertăţii cu întoarcere la intersecţia cu Splaiul Independenţei – bd. Libertăţii – Piaţa Constituţiei (breteaua de la Ministerul de Finanţe) – bd. Unirii cu întoarcere la intersecţia cu str. Regina Maria – bd. Unirii – Piaţa Consituţiei (FINISH).

Rute ocolitoare:

- Calea Rahovei – bd. George Coşbuc - bd. Regina Maria – str. Bibescu Vodă – bd. I.C.Brătianu;

- Bd. George Coşbuc – bd. Tudor Vladimirescu – şos. Panduri – str. dr. Rainer –bd. Eroilor;

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

"Recomandăm celor care doresc să ajungă în zona Arenelor sportive BNR să folosească ruta Piaţa Operei – str. N. Staicovici.

Solicităm conducătorilor de autovehicule în momentul în care se deplasează să respecte semnalele poliţiştilor rutieri sau ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă", anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Vezi şi: Circulaţia pe Calea Victoriei, RESTRICŢIONATĂ, vineri şi sâmbătă, pentru Festivalul Spotlight

           RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE, sâmbătă, în Nordul Capitalei, pentru marşul bicicliştilor

COLOR RUN BUCUREŞTI 2015. Sâmbătă, 25 aprilie, România va înregistra cea mai numeroasă participare în istoria curselor de alergare disputate vreodată în ţară.

„The Color Run" se întoarce în Capitală pentru o cursă de alergare fără rival. Evenimentul din Bucureşti se va desfăşura în Piaţa Constituţiei.

În prima cursă a anului vor alerga mai mult de jumătate din numărul celor care au participat, anul trecut, la toate cele patru curse „The Color Run" din România, când s-au înregistrat peste 10.000 de persoane.

„The Happiest 5k on the Planet" va avea, din acest an, un nou concept. Pe lângă cele patru porţi tradiţionale de culoare, roşu, galben, portocaliu şi verde, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare, cel cu pudra strălucitoare.

COLOR RUN 2015. Primul eveniment „The Color Run" s-a desfăşurat, în ianuarie 2012, în Phoenix, Arizona. În cei trei ani, „furtuna de culoare" a trecut prin 270 de oraşe din 30 de ţări şi a angrenat peste şase milioane de alergători.

Etichete: color run 2015, Piata Constitutiei, restricţii rutiere, restrictii rutiere bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h