Restricţiile de circulaţie din zona Eroilor vor fi RIDICATE de vineriLa un an și o zi după surpările pământului din cauza lucrărilor de la metrou, Metrorex a anunțat ridicarea restricțiilor de circulație pe Bulevardul Eroilor, între Bulevardul Eroii Sanitari și strada Sfântul Elefterie, începând de vineri, 16 decembrie.

Restrictiile de circulatie din zona Eroilor vor fi ridicate de vineri
Restricţiile de circulaţie din zona Eroilor vor fi ridicate de vineri

Circulația rutieră în zona Eroilor din Capitală va reintra cu totul în normalitate în vara anului 2017.

Lucrările de suprafață din zona Eroilor (pasajul pietonal dintre cele două stații cu refacerea parcului) vor fi finalizate în luna noiembrie 2017.

Reluarea circulației rutiere în zonele respective se va face etapizat, astfel:

- pe Bulevardul Eroii Sanitari (între Bulevardul Eroilor și Splaiul Independenței) în luna martie 2017;

- pe Splaiul Independenței, adiacent cu Bulevardul Eroilor, în luna august 2017", precizează compania.

Acum un an, traficul în zona Eroilor din Bucureşti a fost restricţionat după ce asfaltul s-a surpat. Închiderea zonei a dat peste cap circulaţia, iar câteva familii au fost nevoite să plece de acasă pentru că locuinţele lor începuseră să se crape.

Proiectul magistralei 5 de metrou are un stadiu de execuție de 85%. Magistrala urmează să fie deschisă circulației la finele anului viitor. Cu o lungime de 6,8 kilometri și zece stații, magistrala 5 va conecta, într-o primă fază, cartierul Drumul Taberei la rețeaua de metrou a Capitalei.

Etichete: carosabil surpat eroilor, lucrări metrorex, Metrorex, restricţii circulaţie eroilor, zona eroilor

0/1 COMENTARII
Cris
15 Dec 15:51
+0
VOTURI
-0
Tabloid, la Nicolae Grigorescu, e o mega-avarie RADET exact langa intrarea de metrou si transeele sapate pentru racordarea la curent a mall-ului PARK LAKE (investitie inutila care ar trebui desfiintata). Au intrerupt apa calda si caldura in tot cartierul si sapa de zor sa vada de unde ies aburi. Nu e abureala, puteti sa mergeti sa vedeti. Nicolae Grigorescu, metrou.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h