RESTRUCTURĂRI la RADET. Sute de oameni vor fi daţi afarăRADET face restructurări în masă. Sute de angajaţi sunt puşi pe listele negre şi urmează să fie daţi afară.

RADET
RADET

RADET se pregăteşte să facă restructurări în masă în următoarea perioadă, după cum susţin surse pentru România TV. Concret, dintre cei circa 3.000 de angajaţi pe care îi are regia, în jur de 30% vor fi daţi afară. Aşadar, vorbim despre sute de persoane care vor rămâne fără loc de muncă, informează Româniatv.net.

În acest moment, un angajat RADET are un salariu mediu brut de aproximativ 2.900 lei. După ce îşi plăteşte toate taxele şi impozitele, acest angajat rămâne în mână cu doar 2.000 lei.

Imediat după ce vor fi daţi afară, aceşti oameni vor beneficia de 18 sau 19 salarii compensatorii. Important de menţionat este că banii nu vor fi viraţi în conturi toţi în acelaşi timp, ci vor primi aceşti bani în fiecare lună. Astfel, un angajat RADET, după ce va fi dat afară, va încasa în jur de 9.000 de euro.

Această reorganizare a regiei face cel mai probabil parte din planul de reorganizare şi în momentul în care va avea loc fuziunea cu ELCEN-ul se va forma o nouă societate, intitulată SACET, care va fi formată din actualul RADET şi actualul ELCEN.

Etichete: RADET, RADET Bucureşti, restructurari radet

0/6 COMENTARII
Nustiupa
27 apr 18:51
+0
VOTURI
-0
Gabi, fara suparare, dar degeaba porti capul pe umeri. Gandeste-te ca acei salariati isi intretin copiii, familia, din acea sursa de venit. Sa presupunem ca o familie a unui salariat este formata dintr-o mama si un copil. In conditiile in care mama are 35 de ani, iar copilul 10 ani, cam cum crezi ca isi va intretine femeia respectiva copilul si va plati datoriile? Cine iti da tie dreptul de a afirma aceste lucruri? In conditiile in care tu probabil prestezi servicii imorale sau traiesti pe banii altcuiva? (in cazul in care esti de sex feminin). Gandeste-te, te rog, de 2 ori inainte de a vorbi sau, dupa caz, de a scrie.
Ion
11 apr 22:39
+0
VOTURI
-0
Gabie, pana una alta vad ca tu stai in timpul zilei si dai comentarii.
Sau la tine se poate, ca tu oi fi angajat la privat si muncesti pe branci pe salarul pe cartea de munca, si n-ai timp nici macar sa iesi la tigara. La mine nu se poate, ca eu dorm. C-asa zici tu, si tu le stii pe toate, ca un om mare.

RADET nu are cum sa faca profit. RADET nu vinde nimic, e institutie de interes public local. Cand aud ca unii vor profit pe apa calda, imi vine sa le bag picioarele in smoala. Ar fi cumva asemenatori cu profesorii, de exemplu. Ce profit ai vrea sa faca profesorii?
Dar, daca se vroia sa se lucreze pe profit, nu se dadeau 100 milioane pe subventie si 10 milioane pe investitii. Raportul asta ar trebui sa-ti dea de gandit. Cineva acolo sus are mainile bagate pana la coate in sacul cu bani. Iar idiotii utili fac perdele de fum.
gabi
11 apr 10:21
+0
VOTURI
-0
Ioane , daca stiai sa citesti vedeai ca eu nu am spus nimic de salarii . Am spus ca sunt foarte multi oameni care sunt platiti degeaba . Si daca si gamdeai putin vedeai care e diferenta dintre in radet care deservea in oras Bucufrestii cu toate apartamentele bransate si in Bucuresti cu jumatate din apartamente debransate . Ca sa nu mai spunem ca inainte , la RADET erau bransati si mari consumatori - toate fabricile din bucuresti . Asa ca inainte sa scrii pe net ce visezi ziua - probabil lucrezi pe la radet si cum aveti activitate dormiti si ziua - stai putin si gandeste logic anumite lucruri .
Cris
10 apr 22:20
+0
VOTURI
-0
Pai.. petru 19 salarii compensatorii vreau si eu sa fiu dat afara de la RADET. M-as da afara singur...numai sa plec cu niste bani de la RADET.
Ion
10 apr 20:48
+0
VOTURI
-0
Nu mai vorbiti de salarii "medii", ca apare cate unul precum "gabi" care incepe sa debiteze tampenii cu viteza intunericului.
Sunt o gramada de administratori speciali, consilieri, directori si directorasi, cu salarii babane, si mai sunt si o gramada de instalatori si fochisti cu salarii de mizerie. Salariul "mediu" le va ridica celor din urma salariul, ceea ce nu e deloc corect.

PS. Ati citit mailul trimis de revista.presei@radet.ro? Cereti-l la RADET, precum si cu alte lamuriri, e tare interesant.
gabi
10 apr 16:15
+0
VOTURI
-0
era si timpul sa inceapa restructurarea . ce fac 3000 de oameni acolo in afara sa taie frunza la caini nimeni nu stie. inainte cand era tot bucurestiul racordat la radet , se facea treaba cu cateva syte de oameni, acum cand jumate au central se face treaba cu 3000 . din punctul meu de vedere si 2000 sunt multi , dar poate usor usor se intra pe in fagas normal si se lucreaza si cu ceva profit nu numai pe banii contribuabililor .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE