Reţeaua de socializare/ The Social Networkthe-social-network
the-social-network

Filmul are la bază cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" a autorului Ben Mezrich.

"Reteaua de socializare" prezinta modul in care a luat fiinta si a evoluat una dintre cele mai populare retele de socializare de pe glob: Facebook. In anul 2004, un student in anul II la prestigioasa universitate Harvard pe nume Mark Zuckerberg a avut ideea geniala de a pune bazele unei retele sociale inchise, care sa ii reuneasca pe toti discipolii respectivei institutii de invatamant superior.

Dupa doi ani, reteaua Facebook s-a extins si i-a inglobat pe studentii altor universitati, iar in iunie 2010 a reusit performanta de a fi frecventata de aproximativ 540 milioane de persoane in fiecare luna. Oricat ar parea de bizar, la originea acestei adevarate senzatii din domeniul internetului a stat o idee nascuta intr-o camera de camin in mintea studentilor Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin si Sean Parker, care s-au transformat in mai putin de 6 ani in miliardari in dolari.

Cu: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake
Regie: David Fincher

Etichete: facebook, internet, Justin Timberlake, online

0/1 COMENTARII
lenutaa_mirceaa
07 iul 17:33
+0
VOTURI
-0
RETEAUA SOCIALIZARE /THE SOCIAL NETWORKING /B365 /2014

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h