REVELION 2015. Atenţionare de călătorie pentru Spania, emisă de MAE, de Anul NouREVELION 2015. Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Spaniei că Direcţia Generală de Protecţie Civilă şi Urgenţe din cadrul Ministerului de Interne al Spaniei menţine în vigoare avertizarea de cod portocaliu de vânt puternic pentru provincia Girona (Nordul Cataluniei) şi Insulele Baleare.

REVELION 2015. Atentionare de calatorie pentru Spania, emisa de MAE, de Anul Nou
REVELION 2015. Atenţionare de călătorie pentru Spania, emisă de MAE, de Anul Nou
Foto: romaristravel.ro

REVELION 2015. De asemenea, Agenţia Statală de Meteorologie din Spania a anunţat că, în perioada 30.12.2014-01.01.2015, se vor înregistra temperaturi scăzute (aprox. -6 grade C) în cea mai mare parte a regiunilor din interiorul ţării, favorizând apariţia poleiului.

În acest context, autorităţile spaniole recomandă conducătorilor auto să-şi echipeze autoturismele corespunzător pentru sezonul rece, să manifeste prudenţă în trafic şi să consulte cu regularitate informaţiile postate de Direcţia Generală pentru Trafic, pe site-ul www.dgt.es.

REVELION 2015. Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile oferite prin intermediul aplicaţiei pe telefonul mobil și tabletă „Călătoreşte în siguranţă", a serviciului de alertă prin SMS aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!" și prin consultarea „Ghidului de călătorie pentru sărbătorile de iarnă 2014" disponibil pe întreaga perioadă a sărbătorilor.

Etichete: atentionare de calatorie, atentionare MAE, mae, Revelion 2015, Spania

0/5 COMENTARII
Nume*
07 ian 22:19
+0
VOTURI
-0
Th'tas going to make things a lot easier from here on out. http://mtkoulf.com [url=http://exvjuvohirc.com]exvjuvohirc[/url] [link=http://ifidgr.com]ifidgr[/link]
Nume*
06 ian 09:18
+0
VOTURI
-0
This has made my day. I wish all pognitss were this good.
Nume*
06 ian 03:33
+0
VOTURI
-0
YMMD with that anwser! TX http://ebiqnhnsni.com [url=http://yyzjqrdgw.com]yyzjqrdgw[/url] [link=http://zazbdsc.com]zazbdsc[/link]
Nume*
05 ian 20:51
+0
VOTURI
-0
And I was just wonrndieg about that too!
Nume*
04 ian 23:56
+0
VOTURI
-0
What a neat arctlie. I had no inkling.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE