REVELION 2017. Unde poţi petrece noaptea dintre ani în Bucureşti. Preţuri de la 300 de leiREVELION BUCUREŞTI 2017. Anul Nou se apropie cu paşi repezi, iar cei care nu au încă planuri pentru noaptea de Revelion pot opta pentru o petrecere la unul dintre restaurantele din Capitală. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, în funcţie de ce îşi doreşte fiecare. 

REVELION 2017. Cat costa Revelionul intr-un club din Bucuresti
REVELION 2017. Cât costă Revelionul într-un club din Bucureşti
Foto: snagovclub.ro

REVELION BUCUREŞTI 2017.  Pentru un Revelion la Palat, mai exact la Palatul Ghica Tei, trebuie să scoateţi din buzunar 450 de lei. Veţi avea parte de muzică live cu Raluca Stoica si Alex Tomaselli şi de momente magice alături de Magicianul Verdini. Meniul constă în miniaperitive, miniaperitive calde, garnituri, salate, desert şi nu în ultimul rând Open Bar. 

REVELION BUCUREŞTI 2017.  Dacă vreţi să întâmpinaţi Anul Nou în atmosfera balului vienez, restaurant Caru' cu Bere vă aşteaptă alături de orchestra Wiener Walzer şi dansuri de societate. Nu vor lipsi însă nici colindele tradiţionale şi obiceiurile specifice nopţii de Revelion. Preţul pentru Balul Vienez de Revelion este de 510 lei.

REVELION BUCUREŞTI 2017.  Pentru un Revelion la Palatul Parlamentului tarifele diferă în funcţie de poziţionarea mesei faţă de scenă şi ringul de dans. Pentru un loc standard preţul este de 150 de euro, pentru un loc premium trebuie să plătiţi 175 de euro, iar pentru loc VIP 200 de euro. Dress Code-ul din acest an va fi "Black%White", ceea ce înseamnă că îmbrăcămintea purtată trebuie să fie de culoare negră sau de culoare albă şi trebuie să corespundă ca lungime, formă şi stil. Pentru femei acest code implică rochii lungi iar pentru bărbaţi costum sau smoching. Gazdele evenimentului vor fi Alexandra Velniciuc şi Cristian Brancu, iar programul artistic va fi oferit de: Wilmark Dance & Show, Delia, Cornel Verban Orchestra, DJ Radu, Quartet Hypnotic.

REVELION BUCUREŞTI 2017.  Un Revelion pentru toate buzunarele va fi organizat la Press House Ballroom, în celebra Sala de Marmură. Formaţia Red Parlament şi Doru Isăroiu vor fi cei care vor asigura distracţia la petrecerea dintre ani. Preţul este de 300 de lei

REVELION BUCUREŞTI 2017.  Cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani într-o atmosferă tradiţională românească pot opta pentru un Revelion la Bârlogul Lupilor, unde atmosfera va fi întreţinută de Viorica, Ioniță, Margherita, împreună cu Taraful de la Clejani și Taraful Cleante. Programul artistic va fi continuat de o trupă de cabaret. De asemenea, petrecăreţii vor mai avea parte şi de o tombolă, dar şi de preparate culinare tradiţionale.

REVELION BUCUREŞTI 2017.  Bucureştenii pot alege să-şi petreacă noaptea de Anul Nou şi într-o atmosferă grecească. Templul lui Dionysos organizează Revelionul Grecesc. Invitaţii vor calatori in Grecia Antica unde vor descoperi eroii mitologiei si se vor lasa fermecati de dansul ritualic al miticelor amazoane, dupa care vor face saltul catre Grecia Moderna unde vor petrece pe muzica LIVE bouzouki si vor admira dansurile grecesti. Tariful este de 350 de lei de persoană. 

REVELION BUCUREŞTI 2017.  O locaţie care îmbină muzica uşoară cu muzica de petrecere este Burlesque Events. Programul artistic va fi oferit de Tavi Colen şi de taraful Dan Fagaras. Tariful este de 360 de lei la salonul VIP şi 420 de lei la salon Burlesque. 

REVELION BUCUREŞTI 2017. 

Etichete: pret revelion, revelion bucuresti, REVELION BUCUREŞTI 2017

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h