REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti". Totul despre Revelionul din Piaţa George EnescuREVELION 2017, "Selfie de Bucureşti". Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a invitat pe bucureșteni și pe turiști să petreacă noaptea dintre ani în Piața George Enescu, unde Primăria Municipiului București va organiza Revelionul 2017.

Selfie de Bucuresti
Selfie de Bucureşti

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti".  Gabriela Firea s-a aflat vineri în Piața George Enescu pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru Revelion. "Bucureștenii și turiștii care nu au plecat din Capitală pot să vină mâine, începând cu ora 17,00 până la ora 1,00 noaptea, la Revelionul organizat de Primăria Generală, care are un concept extrem de atractiv, se numește "Selfie de București". Sunt invitați cei mai în vogă artiști ai momentului — Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Proconsul, Holograf, Vank, Camioane în Mulțime, BUG Mafia, Corina și mulți alții", a precizat Firea.

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti".  Ea a adăugat că cei aproximativ 50.000 de oameni care vor încăpea în zona destinată petrecerii vor putea asista și la un foc de artificii, la miezul nopții. "Va fi un Revelion special, vom avea și un foc de artificii, la ora 12,00 noaptea. Suntem pregătiți și cu alte elemente de siguranță, de securitate a celor care vor participa aici, în fața Ateneului — deci Piața George Enescu—, care se va reuni cu Piața Revoluției și vor încăpea 50.000 de persoane. Intrarea este liberă. Toți cei care vor participa la Revelionul organizat de Primăria Generală a Capitalei își vor putea face un selfie aici în piață și se vor putea vedea pe ecranele imense care se instalează", a spus primarul general al Capitalei.

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti".  În piață vor fi ambulanțe, toalete ecologice și cabine destinate artiștilor. "Vin și eu în Piața Enescu, voi sta cât îmi va permite situația având în vedere că am doi copii foarte mici — de un an și jumătate și patru ani și jumătate—, voi fi printre spectatori. Cred că scena e a artiștilor și trebuie să îi lăsăm pe ei să evolueze, să ne facă să ne simțim bine, să ne relaxăm și Bucureștiul să fie un oraș nu doar să locuim, ci și să ne placă să trăim alături de familia și prietenii noștri", a spus Firea.

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti".  Cât privește costurile de organizare a evenimentului, primarul Capitalei a spus că acestea vor fi mult mai mici decât acum doi ani. "Suma totală alocată artiștilor care vor evolua pe scenă la Revelion este în jur de 200.000 de euro. Nu este o sumă nici mică — nici mare, dar acestea sunt sumele pe care le percep în mod oficial și normal artiștii și bineînțeles că nimeni nu vine să cânte gratis, pentru că ei au solicitări din toată țara și de la multe alte primării sau de la restaurante și nu ar fi putut renunța la un alt contract pentru a veni la un revelion organizat de noi. În jur de 500.000 de euro — sceno-tehnica, sonorizarea, iluminatul, artificiile, toaletele ecologice, ambulanțele care le completează pe cele de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Este mai puțin decât acum doi ani", a explicat primarul general al Capitalei.

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti". Primăria Capitalei anunţă organizarea unei mega petreceri în noaptea dintre ani în Piaţa George Enescu. Patru tone de materiale pirotehnice vor fi folosite pentru un grandios foc de artifice care va dura 11 minute. Spectacolul va începe la ora 17:00, iar intrarea va fi liberă.

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti". Clădirile istorice din zona Biblioteca Central Universitară şi Palatul Regal vor face parte din scenografia show-ului, fiind îmbrăcate în veştminte de gală cu ajutorul a 400 de lumini inteligente! Momentul culminant de la miezul nopţii, când vom păşi în noul an, va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice. Super-show-ul începe la ora 17.00, iar pe scena din Piaţa George Enescu vor concerta Delia, Loredana, Ştefan Banică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail şi „Camioane in mulţime”. Spectacolul va fi prezentat de Mihai Morar şi Diana Munteanu, iar intrarea este liberă. Peste 300 de metri pătraţi de ecrane led de înaltă rezoluţie vor fi folosite atât pe scenă cât şi în piaţă, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei sau din Piaţa Revoluţiei. Toată lumea este invitată la cel mai mare selfie făcut vreodată - „Selfie de Bucureşti”.

REVELION 2017, "Selfie de Bucureşti". Echipele „Selfie de Bucuresti”, dotate cu selfie-stick-uri şi tablete, îi aşteaptă pe bucureşteni prin malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu.

Etichete: Bucureşti, revelion 2017, revelion bucuresti, selfie de bucuresti

0/3 COMENTARII
lenutaa_mirceaa
31 Dec 14:54
+0
VOTURI
-0
MESAJ AZI 31 DECEMBRIE SI REVELION SI ANUL NOU 2017 PENTRU TOATE LUMEA FACEBOOKLIVE SI FANPAGE PLATFORM SI CEA MAI FRUMOASA SI VESELA SI PETRECERE SI CU SANATATE CONTIUNE 2017
lenutaa_mirceaa
31 Dec 14:42
+0
VOTURI
-0
LA MULTI ANI SI REVELION 2017 ROMANIA SI INTERNATIONAL MA BUCURAT SI SANATATE CE VIITOR 2017?????
Sorin
30 Dec 18:02
+0
VOTURI
-0
Mai e puțin și se termină anul și nici anul ăsta n-am scăpat de pericolele astea de peroane de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție.Nici măcar n-a scăzut numărul lor.Opera comuniștilor.Trebuiau gândite de la început generoase în lățime și cu balustrade de protecție.Așa suntem din circa 2000 încoa în continuă modernizare la capitolul linii de tramvai.Care au proiectat și au construit în istoria Bucureștiului pericolele astea de peroane meritau închisoarea pe viață.Asta-i crimă față de populația Bucureștiului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h