Revelion 2016, în Parcul TitanPrimăria Sectorului 3 organizează, sub genericul „Noaptea albă a dorințelor”, singurul Revelion 2016 în aer liber din Capitală. Bucureștenii sunt așteptați pe 31 decembrie, de la ora 19.30, în Parcul Titan, la un spectacol de muzică, lumină și culoare.

Revelion 2016 in Parcul Titan
Revelion 2016 în Parcul Titan

Ca în fiecare an, Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3 este unul tematic, anul acesta desfășurându-se sub impactul dorințelor. Deoarece în noaptea dintre ani dorinţele se împlinesc, Primăria Sectorului 3 și-a propus să dea viață dorințelor bucureștenilor printr-un film care va rula toată noaptea pe ecrane. Artiștii care vor evolua în programul Revelionului își scriu poveștile prin muzică, prin campaniile în care se implică și pe care le vor prezenta pe scenă. Dorințele bucureștenilor sunt așteptate pe facebook/evenimente sector 3.

După cum s-au obișnuit, bucureștenii vor avea parte de un Revelion care îi va purta prin cele mai diverse genuri muzicale, de-a lungul unui spectacol completat de efecte tehnice, scenotehnice, lumini senzaționale și lasere.

Concertele vor începe la ora 19.30 cu Ansamblul Rapsodia Carpaţilor și vor continua cu Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project și Fly Project.

Accesul publicului la acest eveniment este gratuit.

0/1 COMENTARII
Cris
28 Dec 15:00
+0
VOTURI
-0
Cam de mana a doua interpretii...dar merge pana la urma... intr-o tara paupera precum Romania, unde prostii se bucura la orice, numai gratuit sa fie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE