Revelion The Expendables 2013



Pe 21 decembrie Expirat ii trimite pe The Expendables coordonati de Chuck Norris sa rezolve problema cu sfarsitul lumii. Daca scapam...pe 31 facem Revelionul.

Revelion 2013 @ Expirat
Revelion 2013 @ Expirat
Foto: B365

Habar nu avem inca ce se va intampla, dar avem incredere in baieti. Daca reusesc sa pastreze Pamantul la locul lui ii chemam inapoi din misiune pe 31 decembrie si ii asteptam in Expirat la adresa Brezoianu nr.4, cam dupa ora 21:00, sa facem Revelionul in formula completa in Room 1 si Room 2, la doua baruri si cu echipa completa de DJ-i scoliti in soundtrack-uri pentru filme de actiune: Matei in Expirat si Students Of Rhythm in Room 2. Vizuale de la Eko.

The Expendables nu petrec alaturi de oricine, asa ca impunem si dresscode: eroi si supereroi: Rambo, Terminator, Harap Alb, Batman, Xena, Bruce Lee, Wonder Woman, Hercule, Ileana Cosanzeana sau Eroina de la Jiu. Personaj real sau imaginar...nu conteaza. Daca eroul tau stie cu armele si are o problema cu baietii rai, ia-l de garderoba si adu-l in Expirat de Revelion. Daca ai o idee mai tare...liber la inventat personaje.

 

Revelionul este ALL INCLUSIVE:

Open Bar – bere, vin, whiskey, vodka, gin, rom, martini, tequila, simple sau in combinatii de longdrink-uri cu sucuri  naturale si carbogazoase, apa minerala/plata, bauturi racoritoare, cafea, spumant la miezul noptii.

Bufet Suedez – aperitive diverse, simple si complexe: lacto-vegetariene, carnivore si gurmande, salate, muraturi si desert.

 

Pretul unui bilet: 180 de lei cu loc rezervat la masa sau 130 de lei fara loc rezervat la masa

 

Atata tot ca nu stim inca daca mai avem planeta pe care sa petrecem, asa ca nu va pacalim, nu va luam banii inainte...de 21 decembrie. Doar daca aveti incredere in noi si in The Expendables... 

 

Mai multe detalii despre misiune pe www.expirat.org.

Rezervari, exclusiv la nr. de tel.: 0726804142.

Locuri limitate pentru a evita supraaglomerarea. Faceti rezervari din timp

Etichete: expirat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h