"Revelionul Centenar" în aer liber în Bucureşti: ATB în Piaţa ConstituţieiDouă petreceri în aer liber sunt organizate în Bucureşti pentru a marca trecerea în anul 2019 – în Piaţa Constituţiei şi în parcul Titan. Pe cele două scene vor urca, între alţii, Delia, Smiley, Antonia, Irina Rimes, The Motans, ATB, Alifantis & ZAN, byron, Paraziţii şi Carla's Dreams.

Revelion Primaria Capitalei de Centenar
Revelion Primăria Capitalei de Centenar

Accesul la cele două evenimente – „Revelionul Centenar" şi „Liberi sub Cerul Liber", organizate de PMB prin Arcub, respectiv de Primăria Sectorului 3 – este liber.

La „Revelionul Centenar", care va începe la ora 19.30, în Piaţa Constituţiei, vor cânta Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

ATB va mixa live, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Revelionul „Liberi sub Cerul Liber" din Sector 3 va începe la ora 19.00 şi va fi prezentat de Răzvan Simion.

Aici vor cânta: Alifantis & ZAN, byron, Lidia Buble, Silviu Biriş, ROA, Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziţii şi Carla's Dreams.

La miezul nopţii, va avea loc un spectacol cu focuri de artificii care va dura 8 minute.

Traficul rutier va fi închis în zona Palatului Parlamentului. Metroul şi maşinile STB vor circula toată noaptea în regim special. În zilele de 1 şi 2 ianuarie, mijloacele de transport în comun vor circula după programul corespunzător zilei de duminică.

 

Etichete: revelion 2019, revelion centenar

0/2 COMENTARII
Camila Rodela
04 ian 13:25
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
VANIA PATRI
02 ian 18:18
+0
VOTURI
-0
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate ??? Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, Am împrumut fonduri pentru a persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la rata de 2%. Nu este necesar un număr de securitate socială și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată.So ne trimiteți un e-mail astăzi la adresa:
fernandohenrietta @ gmail. com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE