Revelionul în Piața Constituției: foc de artificii spectaculos și 130 de artiști pe scenă. PROGRAMULDe Revelion, Primăria Municipiului București (PMB) organizează, prin ArCuB, spectacolul tradițional din Piata Constitutiei, la care vor evolua, în acest an, peste 130 de artiști. Totodată, municipalitatea promite cel mai spectaculos foc de artificii din România.

Revelionul in Piata Constitutiei: foc de artificii spectaculos si 130 de artisti pe scena. PROGRAMUL
Revelionul în Piața Constituției: foc de artificii spectaculos și 130 de artiști pe scenă. PROGRAMUL
Foto: rtv.net

Cei peste 130 de artisti vor evolua pe o scena de 280 mp, unde 80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 mp ecrane cu led, 600.000 w de lumini si 250.000 w de sunet si 70 km de cabluri, dupa cum informeaza Primaria Generală printr-un comunicat de presă.

Locuitorilor Capitalei li se promite si cel mai spectaculos show de artificii din Romania: pentru realizarea acestuia se vor folosi peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie si China. Programul de 15 minute va fi lansat printr-un sistem performant, de ultima generatie – wireless, din 27 locatii din curtea Palatului Parlamentului desfasurate pe o distanta de peste 500 metri.

Seara va fi deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care vor prezenta in premiera un spectacol plin de suspans, ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse. Pana spre miezul noptii, publicul din Piata Constitutiei va putea urmari recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj. Catre miezul noptii, What's Up feat. DeMoga Music impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Dupa numaratoarea inversa, bucurestenii vor pasi in noul an intr-o atmosfera efervescenta, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Banica). PROGRAMUL COMPLET IL GASITI AICI.

In Piata Constitutiei, Revelionului Capitalei incepe de la ora 20.00. Accesul la eveniment este gratuit.

 

 

 

Etichete: Revelion 2013, revelion bucuresti, revelion piața constituției

0/1 COMENTARII
Mihsi
27 Dec 20:06
+0
VOTURI
-0
"Sistem performant":)))) de 6 ani exista in Romania asa ceva ......!!!
Iar marfa si programele sunt cumparate " special "
Nu e nimic special . Firma care executa focul a mai facut asa ceva .. Nu e o noutate sa cumperi din occident programe gata facute

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE