Revenire surpriză în PDL a fostului primar Liviu NegoiţăFostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiţă s-a arătat dispus să se implice din nou în viaţa partidului şi nu exclude chiar o candidatură pentru o funcţie.

Revenire surpriza in PDL a fostului primar Liviu Negoita
Revenire surpriză în PDL a fostului primar Liviu Negoiţă

Liviu Negoiţă se întoarce în PDL. Nu a plecat niciodată din partid, dar a renunţat pe rând la toate funcţiile pe care le avea - preşednte al PDL Bucureşti.

"Trebuie să şi dăm, nu doar să luăm", a declarat Negoiţă, cel care nu a exclus o candidatură la o funcţie de conducere în partid: "Mă gândesc la aşa ceva, Sunt un vechi membru al PDL, ţin la acest partid, este un partid care ne-a dat multora multe. Îmi pare rău că s-a ajuns într-o situaţie în care nu credeam că o să se ajungă", a spus Negoiţă, citat de realitatea.net. 

Negoiţă nu a dorit să comenteze mesajul de adio al lui Băsescu pentru PDL. Băsescu a spus adio definitiv democrat-liberalilor şi a anunţat un nou partid. VIDEO

PDL s-a scindat sâmbătă seara după Convenţia partidului. Vasile Blaga a fost reales preşedintele PDL cu 2.344 de voturi, Elena Udrea obţinând 2.014, iar Monica Macovei - 209 voturi, a anunţat sâmbătă de la tribuna CNE a PDL Mircea Toader, preşedintele comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului. Ulterior, reprezentanţii Elenei Udrea au anunţat fraude la vot şi au contestat rezultatele alegerilor. 

Elena Udrea a anunţat că vrea să-şi facă un partid nou, "Mişcarea Populară", cu parlamentari de la PNL şi PPDD. Elena Udrea şi susţinătorii săi intenţionează să constituie o nouă formaţiune politică, care să aibă ca bază circa 30 de parlamentari PDL cărora urmează să li se alăture aleşi din PNL şi PPDD.

Etichete: Alegeri PDL, Elena Udrea, Liviu Negoiţă, Sectorul 3, Traian Băsescu, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE