Cum a fost la COLOR RUN 2015. GALERIE FOTO ŞI VIDEOCOLOR RUN 2015. Sâmbătă, în Piaţa Constituţiei din Capitală, a avut loc crosul The Color Run Shine Tour. Potrivit organizatorilor, 6.500 de persoane au participat la eveniment.

COLOR RUN 2015 BUCUREŞTI. Mii de bucureşteni s-au adunat, sâmbătă, începând cu ora 15.00, în Piaţa Constituţiei din Capitală, pentru a participa la crosul The Color Run Shine Tour. Cei 6.500 de participanţi care s-au înscris s-au îmbrăcat cu tricouri albe şi au aşteptat nerăbdători să participe la cursa plină de culoare.

Am participat şi noi pentru prima dată la cursa euforică în culori, pentru a trăi din plin experienţa The Color Run.

După ce am primit brăţări de acces, am fost invitaţi să luăm parte la start, programat începând cu ora 17.00. La cursă au participat oameni de toate vârstele, inclusiv copii 2-3 ani. Cei mici păreau cei mai entuziasmaţi de cursă. Dacă unii au alergat la cursă, cei mai mulţi au preferat să meargă şi doar pe mici porţiuni de drum au alergat.

După fiecare kilometru parcurs, am fost împroşcaţi cu pudră galbenă, apoi cu pudră roşie, verde şi portocalie.

Deşi pe harta evenimentului se preciza că între staţiile de culoare 2 şi 3 vom întâlni un punct de hidratare, când am ajuns acolo nu am mai găsit apă, deşi Carpatina se număra printre sponsorii evenimentului. 

COLOR RUN 2015 BUCUREŞTI. La finalul cursei, am fost împroşcaţi cu pudră strălucitoare.

Odată ajunşi în zona de finish, toţi am primit medalii şi plicuri cu pudră colorată pentru a participa la formarea unui nor de pudră multicoloră, programat la ora 19.00. Tot atunci am primit şi apa mult aşteptată.

La cortul unuia dintre sponsori se făceau tatuaje temporare cu figurine reprezentând tipurile de abonamente pe care această companie le are în portofoliu. Aici s-au format cele mai mari cozi, iar cei care aşteptau să îşi facă tatuaje temporare erau atât copii, cât şi adulţi.

COLOR RUN 2015. După ce mi-am făcut tatuajele, am aşteptat să participăm la formarea norului uriaş de pudră colorată.

Printre participanţii la COLOR RUN 2015 se număra şi actriţa Ioana Ghinghină, care era însoţită de fiica sa, Ruxandra.

La ora 19.00, am participat la numărătoarea inversă şi am aruncat cu toţii pudră colorată în aer, momentul fiind gustat pe deplin de toţi participanţii.

 

Color Run - 25 apr 2015 Bucuresti

Posted by Corina Boabes on Saturday, April 25, 2015

În timp ce îi invitau pe participanţi să-şi mai cumpere pudră colorată de la cortul special amenajat, organizatorii i-au întrebat pe oameni dacă mai vor să participe la un astfel de eveniment, iar mulţimea a aclamat bucuroasă această iniţiativă. Atunci s-a anunţat că pe 12 septembrie urmează încă o cursă Color Run, care va fi organizată seara, iar participanţii vor avea tricouri negre, pentru că vor fi împroşcaţi cu pudră fosforescentă. Vestea a stârnit rapid entuziasmul celor 6.500 de persoane care s-au înscris la The Color Run Shine Tour.

După ce am plecat de la cursă, am fost întâmpinaţi pe tot drumul spre casă de zâmbetele oamenilor care s-au amuzat atunci când ne-au văzut împroşcaţi cu pudră colorată din cap până în picioare. Unii s-au oprit chiar să-i fotografieze pe stradă pe participanţii la Color Run.

COLOR RUN 2015. În metrou, reacţia oamenilor a fost şi mai evidentă. În timp ce se amuzau pe seama aspectului nostru, toţi se fereau să nu ne atingă, ca să nu se murdărească.

Per total, pentru mine experienţa a fost una interesantă, care merită repetată, mai ales în septembrie, când vom avea parte de pudră fosforescentă din plin.

The Color Run™ – cunoscuta si drept "Happiest 5k on the Planet" – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. Potrivit organizatorilor, evenimentul organizat sâmbătă, 25 aprilie, în Piaţa Constituţiei a fost sold out, cele 6.500 de bilete disponibile fiind vândute în totalitate.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Cu ocazia crosului COLOR RUN 2015 din Bucureşti, Brigada Rutieră a restricţionat traficul rutier în Piaţa Constituţiei şi în zona Palatului Parlamentului.

The Color Run™ a luat amploare odata cu lansarea sa, in ianuarie 2012 si a crescut pana la peste 300 de evenimente si 4 milioane de participanti, in 50 de tari, in 2014.

COLOR RUN 2015 BUCUREŞTI. In 2014 evenimentul a ajuns si in Romania, 10.000 de participanti din toata tara participand la cele 4 evenimente (2 in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia).

Etichete: Bucureşti, color run 2015, color run 2015 bucureşti, Piata Constitutiei, review

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE