REZIDENŢIAT 2016: Bibliografia pentru EXAMEN rămâne cea stabilită în 2015REZIDENŢIAT 2016: Ministerul Sănătăţii a anunţat că bibliografia pentru EXAMENUL DE REZIDENŢIAT din 2016 rămâne cea stabilită în vara lui 2015.

REZIDENTIAT 2016: Bibliografia pentru EXAMEN ramane cea stabilita in 2015
REZIDENŢIAT 2016: Bibliografia pentru EXAMEN rămâne cea stabilită în 2015
Foto: romaniatv.net

REZIDENŢIAT 2016:

Studenţii care vor susţine examenul de Rezidenţiat în toamna lui 2016 vor învăţa după noua bibliografie stabilită în vara lui 2015 la nivelul Ministerului Sănătăţii.

"Bibliografia utilizată pentru această sesiune de examene va fi alcătuită din «Compendiul de specialităţi medico-chirurgicale» elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universităţile de medicină şi farmacie, sub coordonarea prof.dr. Victor Stoica şi prof.dr. Viorel Scripcaru", se spune într-un comunicat al MS remis MEDIAFAX.ro.

De asemenea, metodologia examenului de Rezidenţiat din toamna lui 2016 va fi anunţată după noi consultări între reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi federaţiile studenţeşti de profil.

Ministerul a mai anunţat că a decis ca organizarea sesiunii examenului de rezidenţiat din toamna anului 2016 să se desfăşoare, de asemenea, la nivel naţional şi bazat pe subiecte unice.

REZIDENŢIAT 2016: 

Luni, studenţii de la Medicină au atras atenţia într-o scrisoare deschisă adresată Ministerului Sănătăţii că s-ar putea ajunge la proteste dacă nu se aduc clarificări privind bibliografia pentru examenul de Rezidenţiat 2016, după ce a apărut informaţia că aceasta s-ar fi schimbat în ultimul moment şi că s-ar reveni la vechiul manual - Book Des ECN.

Informaţia conform căruia bibliografia s-ar fi schimbat în ultimul moment a apărut la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara, au explicat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Federaţiei Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România.

Studenţii au reacţionat imediat şi au lansat o petiţie online, în care spuneau că vor să susţină rezidenţiatul după manualul nou – "Compendiu de specialităţi medico-chirurgicale".

Etichete: examen, examen rezidentiat, rezidentiat 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE