Rezoluția lui Mark Zuckerberg pe 2016: Să construiască "un fel de Jarvis din Iron Man"Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg , a anunțat că își propune pentru anul acesta să se dedice inteligenței artificiale și să construiască un robot asemănător cu Jarvis din „Iron Man”.

Rezolutia lui Mark Zuckerberg pe 2016: Sa construiasca "un fel de Jarvis din Iron Man"
Rezoluția lui Mark Zuckerberg pe 2016: Să construiască "un fel de Jarvis din Iron Man"
Foto: fansided.com

Într-o postare pe contul de Facebook, Mark Zuckerberg spune că anul acesta vrea să înceapă să studieze tehnologia care stă la baza unor obiecte casnice inteligente pentru a-și construi propriul robot.

El vrea să controleze totul în casă cu ajutorul propriei voci – muzică, lumină, temperatură etc. Vrea ca robotul său să-i recunoască prietenii după chip și să-i lase intre în casă când sună la ușă. De asemenea, vrea ca robotul să-i spună dacă se întâmplă ceva deosebit în camera copilului.

„În fiecare an, îmi propun să învăț lucruri noi și să mă dezvolt dincolo de munca mea de la Facebook. Provocările în ultimii ani au fost să citesc două cărți pe lună, să învăț dialectul mandarin și să cunosc o persoană nouă în fiecare zi. Sarcina pe care mi-o dau pentru 2016 este să construiesc o formă simplă de inteligență artificială cu care să-mi controlez casa și care să mă ajute în munca mea. Puteți să vă gândiți la un fel de Jarvis din Iron Man", a scris Mark Zuckerberg, conform Digi24.ro.

În partea care ține de munca sa, fondatorul Facebook vrea ca robotul să-l ajute să vizualizeze date în realitatea virtuală, pentru a pune la punct servicii mai bune și pentru a-și conduce mai eficient organizațiile.

„Fiecare nouă provocare are o temă, iar cea de anul acesta este invenția", scrie Zuckerberg.

 

Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in...

Posted by Mark Zuckerberg on Sunday, 3 January 2016

Etichete: iron man, Mark Zuckerberg, Mark Zuckerberg jarvis, rezolutie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE