REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vocea Rusiei deplânge rezultatul alegerilor din RomâniaREZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Site-ul postului de radio Vocea Rusiei, varianta în limba română, găzduieşte o analiză a alegerilor prezidenţiale din România. Sub semnătura lui Valentin Vasilescu, în articol se vorbeşte de trădarea intereselor naţionale, răsturnarea valorilor naţionale şi suspunerea faţă "Înalta Poartă", toate acestea având ca punct de plecare debarcarea singurului conducător patriot: Nicolae Ceauşescu.

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Vocea Rusiei deplange rezultatul alegerilor din Romania
REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vocea Rusiei deplânge rezultatul alegerilor din România
Foto: bizbrasov.ro

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Din acest motiv, orice s-ar fi întîmplat, în turul doi nu puteau accede decît Ponta și Iohannis, percepuți de Washington ca avînd cel mai mare potențial în calitate de executanți. Așadar n-a fost deloc o competiție în care toți candidații să beneficieze de drepturi egale și în care ar fi putut câștiga oricare dintre cei 14 candidați.

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Nici confruntarea din turul doi, nu s-a mai desfășurat sub forma unor dezbateri televizate între cei doi candidați, care să reliefeze care are profilul cel mai apropiat de fișa postului președintelui României. Dezbateri care datorită experienței politice și inteligenței native, l-ar fi favorizat clar pe Ponta", se menţionează în analiza din Vocea Rusiei.

Autorul denunţă în continuare influenţa instituţiilor media şi manipularea electoratului de către acestea. În opinia autorului, situaţia din Diaspora a fost o diversiune comparabilă cu situaţia din 1989, noteaza stiripesurse.ro.

"Sincronizîndu-se magistral cu diversiunile create de profesioniști la votul din diaspora, acea parte a presei susținătoare a lui Iohannis a surclasat-o net pe cea aservită lui Ponta, prin tupeul de a-și lua cu de la sine putere, dreptul de a legitima o diversiune. Pe care a prezentat-o ca fiind un act de patriotism autentic. Uzînd din plin de procedee agresive de generare a unei indignări fără suport real. Cu scopul de a induce electoratului din țară o stare de nervozitate în turul doi al alegerilor prezidențiale, menită să-l facă să reacționeze la urne emoțional și nu rațional. Și spre surprinderea celor care credeau că diversiunea din decembrie 1989 nu mai e posibilă, iată că ea a fost re-editată în 2014", mai scrie autorul articolului din Vocea Rusiei.

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, Turul II: 

Potrivit datelor BEC, Klaus Iohannis a primit 6.288.769 de voturi, la nivel naţional, în timp ce Victor Ponta a fost votat de 5.264.383 dintre români.

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 11.719.344, adică un procent de 64,10%.

Numărul de alegători care s-au prezentat la urne înscriși în listele electorale permanente — 10.042.721. Cei care au votat în altă secție de votare decât cea în care au fost arondați conform domiciliului — 1. 569.668, iar numărul total al celor care au votat utilizând urna specială a fost de 106.955 persoane.

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, Turul II:

Din voturile exprimate, 1,41% au fost nule, adică 166.111.

Potrivit rezultatelor provizorii furnizate de BEC, numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne în străinătate a fost de 379.116.

BEC va mai primi în cursul zilei de miercuri procese verbale scrise privind centralizarea votului din județe, urmând ca joi să fie încheiat procesul verbal final și trimis spre validare la CCR, a precizat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț.

Vezi aici: KLAUS IOHANNIS, votat de peste 57% dintre bucureşteni

              KLAUS IOHANNIS, votat de 61% dintre locuitorii Sectorului 1

              Ce rezultate au obţinut IOHANNIS şi PONTA în Sectorul 2, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale

              Rezultat DEZASTRUOS pentru Ponta, în sectorul condus de Robert Negoiţă

              Rezultatul alegerilor prezidenţiale din Sectorul 4, apropiat de cel de la nivel naţional

              PONTA A PIERDUT ALEGERILE şi în sectorul condus de Vanghelie

              KLAUS IOHANNIS A CÂŞTIGAT detaşat ALEGERILE în Sectorul 6

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, rezultate alegeri, REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, Victor Ponta, vocea rusiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE