Rezultatele analizei ADN ar indica faptul că Ionuț nu a fost ucis de maidanezii incriminațiRezultatele analizei ADN nu confirmă că vreunul din cei șase câini maidanezi prinși pe terenul unde a fost găsit Ionuț mort l-ar fi omorât pe acestsa, susține DCNews, citând surse apropiate anchetei.

Familia copilului omorat de maidanezi, amenintata de iubitorii de animale (Foto animalzoo.ro)
Familia copilului omorât de maidanezi, ameninţată de iubitorii de animale (Foto animalzoo.ro)

În probele prelevate din rănile micuţului de patru ani nu a fost găsit ADN-ul niciunuia din maidanezi acuzaţi că l-au ucis pe Ionuţ. E nevoie însă de teste suplimentare pentru confirmare.

Astfel, ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă prinde contur. Conform acestei teorii, cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi.

Informațiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize suplimentare.

Informațiile contazic, însă, declarațiile fratelui lui Ionuț, care a declarat că l-a văzut pe fratele său atacat de maidanezi. Mai mult, părinții lui Ionuț vor să îi dea în judecată pe Corneliu Vadim Tudor și pe Oana Zăvoranu, care au vehiculat astfel de ipoteze în public.

Etichete: ADN, analiză, ionuț, maidanezi

0/5 COMENTARII
Tudor
18 sep 11:18
+0
VOTURI
-0
Puteau sâ-l fi mirosit, și de-aia erau plini de sânge pe bot. Orice câine s-ar fi dus să verifice ce-i cu cadavrul ăla acolo.

Iar copilul de șase ani nu-i credibil fiindcă e manipulabil, ăla spune ce i se spune să spună. Normal, e nevinovat, dar tot e manipulabil.
vlad
18 sep 06:14
+0
VOTURI
-0
Spun asta pentru ca atunci cand i-au ridicat, aveau sange pe bot!!!
Daddy's Rock
17 sep 18:52
+0
VOTURI
-0
"Pai maidanezii aia oricum l-au muscat..."
Stii asta pentru ca e vorba de un caine, iar un caine musca, nu?
Copil de incubator, as aprecia daca ti-ai tine concluziile pentru tine, mai ales daca n-ai dovezi. Cand o sa poti dovedi ca un anume caine a muscat, atunci sa deschizi gura. Pana una alta, si eu pot spune ca tu te plimbai cu cainele pe acolo si l-ai asmutit asupra copilului.
Rocky's Dad
17 sep 18:12
+0
VOTURI
-0
"Pai maidanezii aia oricum l-au muscat..." Aha, si tu stii lucrul asta cu certitudine de unde? Erai cumva la fata locului cand s-a produs tragedia? Sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba, asa cum ii sade bine Dorelului autohton?
vlad
17 sep 09:49
+0
VOTURI
-0
Aha si fratele lui de 6 ani este si el parte din conspiratie, nu??? Cum adica nu s-a gasit ADN-ul niciunui caine?? Pai maidanezii aia oricum l-au muscat, chiar daca prin absurd primul atac a apartinut altcuiva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h