Rezultatele concursului pentru DIRECTORI în Bucureşti. Lista candidaţilor ADMIŞI după primele probeO parte din candidaţii la postul de director de şcoală au susţinut luni, 17 noiembrie, şi marţi, 18 noiembrie, proba CV-ului şi a interviului. În Capitală, centrele de examen au fost stabilite la Liceul "Traian", la Colegiul Economic "Viilor" şi la Colegiul Tehnic "Mihai Bravu".

Profesorii care doresc să fie directori sau directori adjuncţi de şcoală sau să fie reconfirmaţi în funcţie au susţinut, luni şi marţi, proba CV-ului şi a Interviului. Fiecare inspectorat şcolar şi-a stabilit un grafic de desfăşurare a celor două probe.

În Bucureşti, au fost trei centre de examinare: Liceul Teoretic „Traian", Colegiul Tehnic „Mihai Bravu" şi Colegiul Economic „Viilor". Propriu-zis, potrivit graficului stabilit de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, un candidat având la dispoziţie o oră şi jumătate pentru a convinge comisia de concurs că atât CV-ul său, cât şi oferta manageriale sunt de luat în seamă.

Etichete: concurs directori bucureşti, director scoala, directori bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE