Maşinile abandonate pe domeniul public în Militari şi Drumul Taberei au fost RIDICATEîn zilele 29 și 30 septembrie 2016, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 a continuat acțiunea de ridicare de pe domeniul public a autovehiculelor abandonate, printre care și o rulotă.

Ridicarea masinilor in Sectorul 6
Ridicarea maşinilor în Sectorul 6
Foto: evz.ro

Acțiunea face parte din programul de gestionare a mașinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spațiile publice din sector și care fuseseră transformate în 'locuințe' de către persoanele fără adăpost. Mașinile au fost ridicate din cartierele Militari și Drumul Taberei.

Activitatea de ridicare a mașinilor 'uitate' de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

Acțiunile de acest gen se vor intensifica în perioada care urmează pentru a elibera cât mai multe locuri de parcare pe domeniul public al Sectorului 6.

Etichete: maşini abandonate, ridicare maşini, ridicare masini sector 6, Sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h