Ridicarea maşinilor parcate ilegal e o "maimuţăreală" - spune VanghelieVanghelie se apara in cazul femeii ucise de caini: Nu am atributii in aceste domeniu (Foto: Grup RC)
Vanghelie se apără în cazul femeii ucise de câini: Nu am atribuţii în aceste domeniu (Foto: Grup RC)

Marian Vanghelie a precizat că are o problemă cu "investitorii strategici" care ridică maşinile pentru 200 de euro. "Am o problemă cu investitorii ăştia strategici, care ridică maşinile pe 200 de euro. E cea mai mare mizerie, atâta timp cât tu nu-i dai alternativă. Ce credeţi, că eu nu puteam să găsesc un investotor strategic din ăsta în Sectorul 5? Ce naiba, asta e un circ, e o maimuţăreală, punem pe unii să ridice cu japca maşinile. Le nenoroceşti şi maşinile, le iei şi 200 de euro, e bătaie de joc", a spus Vanghelie, conform Ziarului Financiar.

El a menţionat că îi lasă pe aceşti "investitori strategici" în "adormire", ca la masonerie."Eu îi las în adormire, ca la masonerie, îi las în adormire pentru Sectorul 5. Eu am comunicat cu cetăţenii şi mi-au zis să-i lăsăm în adormir sau să îi trimitem în celelalte sectoare, unde se poate crea o concurenţă, în loc să le ia 200 de euro, să le a 210 euro", a mai spus Vanghelie.

Etichete: parcari, Sectorul 5, Vanghelie

0/0 COMENTARII
Motocea Valentin
07 apr 19:32
+0
VOTURI
-0

si altceva...cum sa ii amendam pe cei care parcheaza pe lotul cu flori, in casa scarii sau pe trecerea de pietoni?e o mizerie asta...sincer, ar trebui ajutati, eventual suventionati:)))

Motocea Valentin
07 apr 19:31
+0
VOTURI
-0

da e o afacere extrem de profitabila, sunt de acord cu vanghelie tre sa muncesti sa faci civilizatie... nu sa stai si sa nu faci nimic(curatenie, dezapezire, asfaltari, locuri de joaca, izolari de blocuri) si sa faci sute de milioane de euro...nu?se vede mana primarului in sectorul 5 nu?

spuneti voi

horia
07 apr 17:37
+0
VOTURI
-0

de data asta sunt perfect de acord cu vanghelie. ridicarea de masini e cea mai mizerabila afacere din cate stiu. da, e extrem de profitabila, evident...vanghelie a refuzat sa incheie contracte pt ridicarea de masini in sectoru lui, foarte ok. daca nu se construiesc parcari, ce solutie avem? le parcam pe acoperisul blocului?...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE