Rihanna și DiCaprio nu își mai ascund iubirea. Cum au fost surprinse cele două vedeteSupervedeta muzicii pop Rihanna și actorul laureat recent cu Oscar Leonardo DiCaprio s-au lăsat fotografiați împreună la festivalul de muzică Coachella din California.

Rihanna si Leonardo Dicaprio au fost fotografiati impreuna
Rihanna şi Leonardo Dicaprio au fost fotografiaţi împreună

Întâlnirile celor doi erau până acum clandestine, în spatele ușilor închise și cu puțini martori, însă Rihanna și Leo nu s-au mai ascuns săptămâna trecut de camerele foto, la popularul festival Coachella. Cântăreața din Barbados, care purta la gât un colier de diamante și o pereche de ochelari mari de soare aurii, și celebrul actor, cu capul acoperit discret cu un fes, s-au distrat alături de cei prezenți la festival, scrie Agerpres.

Este prima imagine împreună a celor doi, după fotografia celebrului sărut pe care și l-au dat la Paris acum câteva luni și a cărei publicare Leo a încercat prin toate mijloacele să o împiedice. Interpreta piesei "Work" și protagonistul filmului "The Revenant" și-au început foarte discret relația în 2015, când au fost văzuți împreună la o petrecere organizată la reședința Playboy din Los Angeles, iar de atunci au fost surprinși de mai multe ori în posturi romantice.

Dar cântăreața de 28 de ani și actorul în vârstă de 41 nu au dorit să-și oficializeze relația, pe care deja nu o mai pot ține ascunsă. Pe parcursul anului 2015, Rihanna a avut o scurtă relație cu rapperul Travis Scott, care a rămas la stadiu de aventură. Între timp, au apărut zvonuri că ar avea o legătură cu jucătorul de la Real Madrid, Karim Benzemá, deși amândoi au insistat că între ei nu există mai mult decât o simplă prietenie. În ceea cel privește pe Leonardo DiCaprio, în luna ianuarie a apărut știrea că actorul s-a despărțit, după numai șase luni, de cea pe care toate lumea o vedea ca pe viitoarea lui soție, top modelul Kelly Rohrbach.

Etichete: Leonardo Di Caprio, leonardo dicaprio, relatie rihanna leonardo di caprio, Rihanna

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE