Rihanna va concerta în România pe 14 augustRihanna va veni pentru prima dată în România. Artista va susține un concert în Piața Constituției din Capitală în data de 14 august.

Rihanna va concerta in Romania pe 14 august
Rihanna va concerta în România pe 14 august

D&D East Entertainment a anunţat pe pagina oficială de facebook faptul ca Rihanna va cânta, în sfârşit, şi în România. Concertul face parte din turneului  "Anti World Tour" și va avea loc în această vară, pe data de 14 august, în Piaţa Constituţiei.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012).

Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados se numeşte "Anti" şi a fost lansat de Roc Nation. Albumele sale s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu opt premii Grammy.

Sursa: Mediafax

Etichete: concert, Piata Constitutiei, Rihanna

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE