Risc major de prăbuşire a carosabilului în Bucureşti. Apa Nova a făcut ANUNŢULÎn urma inspecţiilor periodice efectuate de echipele de specialişti ale Apa Nova Bucureşti, în mai multe puncte considerate cu potenţial critic, printre care şi Bd. Corneliu Coposu, s-au descoperit probleme structurale ale canalului colector, pe Tronsonul Bd. Mircea Vodă – Str. Sf. Vineri, solicitându-se autorizaţia de construcţie pentru a putea interveni şi a preveni o eventuală catastrofă într-o zonă cu trafic intens, a transmis vineri Apa Nova.

Risc major de prabusire a carosabilului in Bucuresti
Risc major de prăbuşire a carosabilului în Bucureşti

"Agravarea situaţiei prin prăbuşirea în interior a peretelui stâng a colectorului, din cauza cavernei (formate la exteriorul colectorului), ce are o înălţime de aproximativ 4 metri (aproape de nivelul carosabilului) cu un con de aproximativ 1,5 m diametru a impus intervenţia de urgenţă a echipelor Apa Nova Bucureşti şi închiderea porţiunii de bandă din zona avariată, pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic.

Menţionăm că această cavernă este poziţionată în zona intersecţiei Corneliu Coposu cu Str. Sf. Vineri, în apropierea liniilor de tramvai, existând un risc major de prăbuşire a carosabilului cu trafic intens.

Aşteptăm eliberarea autorizaţiei de construcţie pentru a putea reabilita întregul colector de pe Corneliu Coposu. Toate echipamentele şi utilajele sunt pregătite, inspecţia făcându-se cu echipament robotizat, la fel cum s-a procedat şi în cazul avariei de pe Ştefan cel Mare, de la începutul acestei luni, urmând să se închidă toată banda 1 de circulaţie", spun reprezentanţii companiei.

Etichete: Apa Nova, canal colector bucureşti, carosabil surpat, lucrari apa nova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE