Robert Negoiță a câștigat pariul cu Măruță: A CÂNTAT la pian în Piața Regiunilor. VIDEOPrimarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a interpretat la pian, sâmbătă seară, în cadrul unui concert în aer liber organizat de primărie, Cantata 147 de Bach şi "Fur Elise" de Beethoven, spunând că este prima oară în ultimii 15 ani când cântă în faţa unui public.

Robert Negoita a cantat la pian in Piata Regiunilor
Robert Negoiță a cântat la pian în Piața Regiunilor

Edilul a fost prezent, sâmbătă seară, la concertul organizat în Piaţa Regiunilor, recent inaugurată în sector, pe Bulevardul Unirii, între Piaţa Alba Iulia şi strada Traian.

După reprezentanţia trupei White Mahala, în deschiderea concertului pe care urmau să-l susţină Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Marius Mihalache şi interpreta de jazz Irina Sârbu, a urcat pe scenă primarul Robert Negoiţă, pentru a susţine un recital la pian, informează Mediafax.

Robert Negoiță a ales coralul "Iisus rămâne bucuria mea" din Cantata 147 de Johann Sebastian Bach, pe care l-a interpretat alături de un ansamblu vocal.

Cea de-a doua piesă aleasă de primarul Sectorului 3 a fost "Fur Elise" de Ludwig van Beethoven, nu mai puţin aplaudată la final de către cei peste 100 de spectatori adunați în Piața Regiunilor.

După recital, Robert Negoiţă a spus că este foarte emoţionat şi că este prima dată în 15 ani când cântă în faţa unui public.

El le-a mai declarat jurnaliştilor, în legătură cu Piaţa Regiunilor recent inaugurată în Sectorul 3, că poate spune, după ce a fost şi în Franţa, că Bulevardul Unirii arată acum ca unul european.

Concertul la care a participat Robert Negoiţă face parte din seria evenimentelor "Arte în stradă", organizate de Primăria Sectorului 3 în Piaţa Regiunilor.

După ce a fost acuzat în repetate rânduri că a urâţit Bulevardul Unirii prin instalarea, iniţial, a unei pergole mov şi apoi a altora multicolore, acum primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), a inaugurat pe 14 iunie şi o piaţă a regiunilor României în cadrul evenimentului "Arte în stradă".

În cadrul lucrărilor de reamenjare a Bulevardului Unirii din Bucureşti, Primăria Sectorului 3 a instalat în urmă cu câteva luni o pergolă mov - lila la intersecţia cu strada Lucian Blaga. B365.ro a scris despre noile amenajări de pe Bulevardul Unirii AICI.

CITEȘTE ȘI"Piaţa regiunilor", inaugurată pe Bulevardul Unirii din Capitală, printre pergole multicolore. FOTO 

Lângă pergola mov-lila amplasată deja pe Bulevardul Unirii, a mai apărut la scurt timp un alt kitsch. Mulți bucureșteni care au ajuns seara pe Bulevardul Unirii, la intersecția cu strada Lucian Blaga, au fost nemulţumiţi de faptul că, de o parte şi de alta a trotuarului nou amenajat, a fost montat un sistem de iluminat multicolor.

CITEȘTE ȘIPrimăria Sectorului 3 reamenajează ILEGAL Bd. Unirii. O parte din spaţiul verde a fost sacrificat

Oamenii au ironizat sistemul de iluminat care îşi schimbă culoarea în verde, mov, roz, albastru sau galben, spunând că nu are nicio legătură cu amenajarea realizată până în prezent pe bulevard, întrucât aceasta s-a făcut în tonuri de maro şi roşu închis. 

 

Etichete: Bulevardul Unirii, concert, pian, robert negoita, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE