Robert Negoiţă câştigă Sectorul 3, iar Rareş Mănescu, Sectorul 6Primarul Poteras acuzat din nou ca face lucrari de reabilitare termica la preturi foarte mari
Primarul Poteraş acuzat din nou că face lucrări de reabilitare termică la preţuri foarte mari

Trendul anti-PDL a fost foarte puternic la Bucureşti, Partidul Democrat Liberal pierzând cele două sectoare la care deţineau primăria, arată exit-pollurile comandate de televiziuni, chiar dacă cifrele diferă.


Liviu Negoiţă a pierdut, conform datelor de la ieşirea de la vot, Primăria Sectorului 3, iar Cristian Poteraş a pierdut Sectorul 6, ambele fiind câştigate de USL, prin PSD-istul Robert Negoiţă şi liberalul Rareş Mănescu.


Sondaj CURS la comanda Realitatea tv:


Sectorul 3: Robert Negoiţă 58,51%; Liviu Negoiţă 31,31%


Sectorul 6: Rareş Mănescu 50,61%, Cristian Poteraş 24%
Etichete: Cristian Poteraş, negoiţă, rareş mănescu, robert, Sectorul 3, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Flavius
28 aug 11:25
+0
VOTURI
-0
A fost evident ca rezultatele din ambele sectoare s-au datorat votului negativ acordat fostei administratii. Asa ca, atat Robert Negoita, cat si Rares Manescu trebuie doar sa fie atenti la ceea ce li se imputa fostilor edili, pentru a nu ajunge - curand - in situatia lor.
nicoleta
11 iun 11:25
+0
VOTURI
-0

isi merita soarta atat Poteras, cat si Negoita- 8 ani au promis ca fac locuri de parcare, reabiliteaza blocuri, asfalteaza strazi........Ei chiar cred k alegerile se pot castiga doar din promisiuni.....nu au fost capabili 8 ani-foarte bine-sa stea acasa; deci nu puteam sa votez cu nesimtirea...- imi doresc un primar responsabil si de aceea am votat cu schimbarea :) Felicitari celor de la USL

petru
10 iun 21:08
+0
VOTURI
-0

E vremea puscariei, amice Negoita.

DNA deabia te asteapta !

Mai tii minte cand ridicai masini de pe aleile dintre blocuri ? Mi-ai furat milioane din buzunar degeaba, desi parcari n-ai facut !

Si d-aia nu te-am votat !

SI pentru ca ai furat ca un nemernic, si tu si nevasta-ta !

petru
10 iun 20:53
+0
VOTURI
-0

Prea tare v-ati batut joc de neam !Sa tineti minte si sa nu va jucati cu poporul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE