Robert Negoiţă, întrebat dacă se aştepta la scorul din exit-poll-uri: "Oarecum, da"Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, candidat al Alianței PSD+UNPR pentru un nou mandat, a declarat că nu trebuie să-i dezamăgească pe cei care l-au votat pe el și pe colegii săi și, de aceea, de luni dimineață va fi din nou "la treabă".

Robert Negoita, primarul sectorului 3
Robert Negoiţă, primarul sectorului 3

"Nu e de sărbătorit. E un moment de mare responsabilitate. Trebuie să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au votat și cred că începând de mâine dimineață suntem la treabă. (...) Nu e de desfăcut șampanie, cetățenii au avut încredere în noi, trebuie să le fim recunoscători și nu trebuie să îi dezamăgim. Patru ani trec așa cum au trecut și ăștia patru ani, nu știu când. Rămâne însă ce reușim să realizăm", a declarat Negoiță duminică seara, la sediul central al PSD.

Întrebat dacă se aștepta să câștige cu scorul indicat de exit poll-uri, Robert Negoiță a răspuns: "Oarecum, da". "Chiar s-a muncit. Patru ani de zile am muncit foarte mult și chiar am transformat sectorul 3. Trebuie să treceți pe acolo să vedeți ce am făcut și ce facem în sectorul 3. Încercăm să-l facem cel mai frumos sector din București", a adăugat el.

Etichete: robert negoita, Robert Negoiță alegeri lcoale 2016, Robert Negoiță primar sector 3, Robert Negoiță un nou mandat

0/1 COMENTARII
pesedeaua
06 Jun 07:45
+0
VOTURI
-0
Patru ani de zile am muncit foarte mult și chiar am transformat sectorul 3. Intr-un morman de beton.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h