Robert Negoiţă: Primăria Sectorului 3 se află în mare dificultatePrimarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care deţine şi funcţia de preşedinte al Asociaţiai Municipiilor, a declarat, luni, că primăria pe care o conduce este într-o situaţia financiară deficitară, banii pe primele trei luni fiind furaţi de către Guvernul României.

Robert Negoita
Robert Negoiţă

"Banii pe primele trei luni au fost furaţi de către Guvern, primăriile sunt văduvite de acele sume", a spus, luni, primarul Robert Negoiţă.

Întrebat dacă crede că problemele se vor rezolva, după discuţiile cu premierul Dăncilă şi ministrul Teodorovici, Negoiţă a spus: "Avem un angajament de genul că o să rezolve această problemă, dar dacă acest angajament este la fel de credibil sau care va fi respectat la fel ca cei 60% care vor veni către primării....Au promis 60% şi respectarea programului de guvernare. Nu se respectă, este simplu: să plece acasă".

Întrebat care este situaţia primăriei pe care o reprezintă, Negoiţă a spus: "Primăria Sectorului 3 se află în mare dificultate. Noroc că am mai încasat ceva bani acum şi cred că ne încropim de salarii. Bursele nu le plătim de trei luni de zile, că de investiţii nici nu poate fi vorba, dacă nu am fi avut un credit din care să facem nişte investiţii".

Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) s-a reunit, vineri, la Suceava, la întâlnire participând şi primari ai municipiilor din regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia şi Sud-Vest Oltenia.

La reuniune au fost discutate problema bugetelor aprobate de autorităţile publice locale pentru anul 2019 şi demersurile întreprinse de AMR către Guvern cu scopul de a se echilibra deficitul apărut în urma execuţiei după primul trimestru.

Etichete: primărie, robert negoita, Sector 3

0/2 COMENTARII
circar
10 iun 15:10
+0
VOTURI
-0
Raspuns: painea si circul (mai ales circul) sunt mereu necesare! Oamenii trebuie sa rada, sa aplaude, ca mijloc de diversiune, ca sa nu stea prea concentrati pe ce se intampla "in spatele cortinei"!

Raspuns 2: Declaratia "nu sunt bani" si "i-a furat guvernul" (Negoita nu era tot la PSD? sau gresesc eu?) este o declaratie politica, dictata de altii. A spus-o PENTRU CA TREBUIA SPUSA, asa s-a dat "porunca"! (vad ca si primarita generala spune lucruri asemanatoare) Probabil vor sa ne obisnuiasca cu ideea ca "nu sunt bani" pentru perioada care va urma. Deja au venit de la FMI, deja s-a dat "porunca" sa nu se mai mareasca salariile, deja s-a scumpit transportul curentului electric! S-or opri aici? Sau incep sa ne taie (iar) din salarii, ca pe vremea lui Boc, si ala tot de la PNL sau PDL sau ce era el? De-asta "se canta refrenul" cu "nu sunt bani"...

Zic si eu, cum am spus si in 2010: daca nu sunt bani, SA MAI TAIE DIN SALARIILE NESIMTITE DE PE LA PARLAMENT, GUVERN etc. Oare vor taia de acolo? Sau pentru aia SUNT bani?...
din sect 3
10 iun 14:12
+0
VOTURI
-0
daca nu exista bani de nici unele (investitii), poate ne spune si noua cineva din ce bani se platesc spectacolele(concertele)din parcul IOR ? si de ce sunt atat de necesare si nelipsite?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE