Robert Negoiţă: Probabilitatea foarte mare e să candidez ca independent la Primăria sectorului 3Edilul Robert Negoiţă a declarat miercuri că este o probabilitate "foarte mare" să candideze ca independent la Primăria sectorului 3, relatează Agerpres.

Robert Negoita
Robert Negoiță

Întrebat la Digi 24 dacă va candida la Primărie şi dacă o va face ca independent, el a răspuns: "Cred că da, la Primăria sector 3. (...) Probabilitatea foarte mare e să candidez ca independent".

În ceea ce priveşte faptul că unii ar putea spune că e foarte comod ca în postura de independent să se distanţeze de PSD, care are în prezent probleme, Negoiţă a spus că de multe ori a plecat de la partid cu "lehamite".

"Este comod psihic pentru mine. Nu aveţi nicio idee de câte ori am plecat de la şedinţele de partid cu un sentiment de lehamite, ca să nu spun scârbă de ce se întâmplă acolo, cerându-mi scuze în acelaşi timp pentru milioanele de oameni care au crezut în acest partid ca şi mine şi care au votat pentru acest partid cu speranţă. (...) Dacă nu respectă un minim necesar, adică eu ce am scris în scrisoare e un minim, dacă nu se asumă punct cu punct aceste obiective, aceste valori, aceste principii, îi dau şanse zero (preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu - n.r.) şi o spun cu foarte mult regret", a afirmat Negoiţă.

În opinia sa, PSD este "condamnat la dispariţie" dacă nu scapă de "paraziţii" din interiorul său, mulţi dintre ei aflaţi la cel mai înalt nivel.

Negoiţă a menţionat că PSD e partidul în care s-a format în politică şi că a avut multe de învăţat, din nefericire multe din categoria "cum nu ar trebui să fie şi ce nu ar trebui să facă", dar şi aspecte pozitive.

"Am fost invitat (în PSD - n.r.), mulţumesc pentru invitaţie, suntem hotărâţi să promovăm normalitatea? S-au făcut speculaţii că preiau chestiunea asta, mesajul de la prezidenţiale. Să ştiţi că nu este tocmai adevărat. Chiar i-am spus şi domnului preşedinte că pe mine m-a atins foarte mult cu acest mesaj, eu vorbesc de normalitate şi de normalizarea societăţii şi a ţării cu mult înainte de campania prezidenţială. E un obiectiv în care chiar cred", a subliniat Negoiţă.

El a spus că au existat câţiva oameni cu tărie de caracter în PSD. "Când am semnat acea scrisoare prin care am cerut ca Liviu Dragnea să plece, Marcel Ciolacu a semnat în primii zece şi nu doar că a semnat, dar nu a făcut ca domnul Fifor, după ce a semnat şi să vadă că lucrurile ies altfel decât s-ar fi aşteptat, să spună că nu a semnat dumnealui. (...) Am fost totuşi o mână de oameni care am avut tăria de caracter să arătăm că suntem decişi într-o anumită direcţie. Ce s-a întâmplat şi se întâmplă în continuare în partid e o chestiune care mă face să nu fiu foarte optimist", a declarat Negoiţă.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat miercuri, într-o scrisoare deschisă adresată conducerii PSD, că este dispus să revină în formaţiune, cu condiţia ca partidul să fie determinat să-şi asume nişte "acţiuni, principii şi valori fără de care PSD nu are viitor" şi să-şi ceară scuze public pentru modul în care a condus România în ultimii ani.

Etichete: Bucureşti, candidatură, primărie, robert negoita, Sector 3

0/2 COMENTARII
REPARATII CALCULATOARE BUCURESTI - REPARATII LAPTOPURI BUCURESTI - REPARATII MONITOARE LCD BUCURESTI - INSTALARE WINDOWS BUCURESTI
09 feb 07:09
+0
VOTURI
-0
Reparatii Calculatoare Bucuresti
Reparatii Laptopuri Bucuresti
Reparatii Monitoare LCD
Instalare WINDOWS 10 - WINDOWS 8.1/8 - WINDOWS 7 - WINDOWS VISTA - WINDOWS XP
Instalare programe: drivere, antivirus, office, codec-uri, browser, etc.
Devirusare si instalare antivirus
Recuperare de date (date pierdute SAGA,CIEL, date contabile sterse, date juridice, etc.)
Instalare si configurare dispozitive de tip TOKEN (certsign) pentru semnatura electronica: Aladdin eToken, Athena, Gemalto maro, Gemalto transparent, Oberthur, SafeNet.
Configurare router (configurare wireless / WiFi)
Reparatii stick-uri sau modem-uri USB rupte/sparte/indoite si recuperari date dupa acestea
Resetare parola de BIOS
Resetare parola de Windows
Rescriere sau Update de BIOS
Conexiuni internet: RDS/DIGI - UPC – TELEKOM – IP- uri
Probleme internet (nu se conecteaza la internet, se incarca paginile greu, etc.)
Probleme wireless (internetul merge prin cablu dar nu merge prin wireless)
Schimbare mufa de retea (UTP)
Reparatii si diagnosticari placi de baza
Curatare de praf laptop si schimbare pasta termoconductoare
Diagnosticare si schimbare componente (placa video, sursa, placa de baza, hard disk, memorie RAM, procesor, etc.)
Resetare baterie laptop (daca laptopul nu mai vede / incarca bateria) fara inlocuire
Reparatii display cu dungi (nu lovite, sparte sau crapate!) fara inlocuire
Reparatii mufe (incarcator) de alimentare laptop

Deplasare si constatare la domiciliu in Bucuresti.
Program zilnic 08:00-22:00

Detalii: http://www.reparatii-calculatoare-bucuresti.trei.ro
pyanystul@yahoo.com

Vodafone: 0726.054.690
RDS/DIGI: 031.424.43.93
NEGHINITA
10 ian 08:49
+0
VOTURI
-0
Probabilitate foarte mare sa nu mai fii ales!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE