Robert Negoiţă vrea să amenajeze săli de spectacole şi centru acvatic în Hala LaminorPrimaria sectorului 3 Robert Negoiţă intentioneaza sa amenajeze în interiorul Halei Laminor o sala de spectacole cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei sali mai mici, de 500 de locuri fiecare, dar si alte cinci sali gen atelier pentru spectacole si evenimente mai mici. Hala va gazdui si cel mai mare centru acvatic din Romania, spatii comerciale, iar in cadrul complexului vor fi amenajate si mai multe terenuri de sport, a anuntat edilul pe Facebook.

Hala Laminor
Hala Laminor

"Romania sta cel mai prost, la nivel european, in privinta numarului de locuri in salile de teatru, raportat la numarul de locuitori. Sectorul 3 poate deveni un punct de reper pentru activitatile culturale, din Bucuresti, dar si din tara, in special pentru spectacolele de teatru si concerte. Si acesta este unul dintre obiectivele pe care mi le propun sa le realizam la Hala Laminor. Vor fi acolo: o sala mare cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei sali pentru spectacole de teatru cu cate 500 de locuri fiecare, dar si alte cinci sali gen atelier pentru spectacole si evenimente mai mici. Hala va gazdui si cel mai mare centru acvatic, de facilitatile caruia elevii din Sectorul 3 vor putea beneficia gratuit", a postat Robert Negoita pe pagina de Facebook.

Etichete: Hala Laminor, Primăria SEctor 3, robert negoita, Sectorul 3

0/3 COMENTARII
abcdef
16 Feb 17:23
+0
VOTURI
-0
Ce ne trebuie noua cultura? Lasa-ma teatrele, avem loc de munca la un birou in Pipera si ne cacam in Piata Victoriei cu copii si cu cultura mare ce avem. Cica teatru. Doamnei Morgenstern, aia care nu stie sa citeasca OUG-uri (ea a spus), de ce sa facem teatre?
alex
16 Feb 12:37
+0
VOTURI
-0
Corect, Vlad.
Pai toti actorii care au sustinut psd in campanie nu trebuie si ei sa fie recompensati?
Doar avem destui bani publici de aruncat.
vlad
15 Feb 12:08
+0
VOTURI
-0
Hm, o idee traznita, dar fiind o zona industriala, ce ar fi sa o lase asa?? Sa creeze in zona aia un loc de business, poate o alternativa la Pipera??? O nebunie... contracandidata lui fix asta propunea. Dar nu, el face sali de teatru.... ca e mai usor sa furi atunci cand tu controlezi tot, tu construiesti, tu angajezi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h