Primarul Negoiţă vrea să schimbe mobilierul urban din sector. Investiţii de 175 de MILIOANE de EUROPrimăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiţă, intenţionează să schimbe mobilierul urban din sector şi să doteze locurile de joacă cu ansambluri de joacă inedite: căţel 3D în gura căruia va fi amplasat un os lung de 5,3 metri lungime, de care să fie prinse lateral câte un modul oscilant de leagăn, dar şi dinosaur 3D în poziţie şezut mâncând un hamburger sau crocodil 3D pe spatele căruia va fi realizat prin sculptură un tobogan. Pentru toate acestea, administraţia locală este dispusă să plătească până la 175 milioane euro printr-un acord cadru pe 4 ani. Produsele se regăsesc însă până la detaliu în oferta unei firme din Breaza.

Primaria Sectorului 3 vrea sa schimbe mobilierul urban din parcuri
Primăria Sectorului 3 vrea să schimbe mobilierul urban din parcuri

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD), a demarat in data de 28 ianuarie din acest an o licitatie deschisa pentru achizitia de mobilier urban, contract in valoare estimata fara TVA de peste 782,8 milioane lei (peste 175 milioane de euro), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii (SEAP).

Mai exact, Primaria lui Negoita vrea sa incheie un acord cadru cu maxim 3 agenti economici pentru o perioada de 48 de luni, contractele subsecvente urmand a se atribui fara reluarea competitiei. Altfel spus, cine castiga acest acord cadru va furniza timp de 4 ani tot ce inseamna echipamente pentru terenuri de joaca, mobilier urban si echipamente de fitness in Sectorul 3 din Bucuresti.

In documentatia licitatiei, Primaria solicita in mod expres echipamente de joaca inedite, pe care le descrie in amanunt, la capatul descrierii specificand: "pentru toate specificatiile tehnice se va citi 'sau echivalent'".

Interesant este ca produsele in forma ceruta de Primaria lui Negoita se regasesc deja pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza - Lavitex Prod SRL, scrie Hotnews. 

Potrivit Observator de Ilfov, "societatea Lavitex Prod a derulat, in ultimii ani, peste 1.100 de contracte cu institutii de stat, majoritatea cu atribuire directa (doar 25 dintre ele fiind castigate in urma unor licitatii), in valoare totala de peste 2,3 milioane de euro. Pe lista de clienti care au acordat contracte prin atribuire directa firmei ¬ care se ocupa cu amenajarea de spatii verzi si confectionarea de jucarii, mobilier stradal si de birouri, scene, pubele si cosuri de gunoi sau cabine de vot se regasesc Serviciul Roman de Informatii, unitati ale Ministerului Apararii Nationale, dar si primarii conduse de edili condamnati sau anchetati pentru coruptie (Primaria Buzau, in mandatul lui Constantin Boscodeala, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; Primaria Onesti, in mandatul lui Laurentiu Neghina, condamnat pentru mita la bacalaureat, iar lista ar putea continua)".

Asa arata o parte din produsele pe care intenţionează Robert Negoiţă să le instaleze la locurile de joacă din Sectorul 3.

Etichete: Bucureşti, mobilier urban, mobilier urban bucuresti, mobilier urban sector 3, negoiţă, parcuri, robert negoita

0/9 COMENTARII
hotzescu
06 feb 08:04
+0
VOTURI
-0
mai bine se investesc bani in transmiterea live a sedintelor consiliului local si prezentarea pe site a documentelor de interes financiar pt cetateni in care sa se poata observa ca nu se risipesc banii contra spagi.
Cristina
05 feb 09:57
+0
VOTURI
-0
Pe pagina primariei sectorului 3 scrie: "Curtea de Conturi a interzis Primăriei Sectorului 3 să mai folosească acest contract " cel cu ADPB ... astfel ca , citez :
"În această situație, Primăria Sectorului 3 a fost nevoită să demareze de urgență o procedură de achiziție..." . E pe bune???
ASTA da urgenta. Catei si dinozauri si crocodili de plastic , adevarata urgenta in sectorul 3!
Mai greu e sa ajungi in siguranta la unul din locurile de joaca, daca nu scapi masina sau , mai rau, copilul intr-un crater nou format pe strazile capitalei.
DJ XB
05 feb 09:47
+0
VOTURI
-0
Domnule Primar, va rog cand aveti timp sa facem o tura de sector cu masina dumneavoastra sa va prezit gropile de pe strazi! Promit ca nu o sa depasesc viteza legala si o sa incerc sa trec prin toate gropile! Daca si dupa aceasta tura tot mai vreti sa dati bani pe idiotenii va mai dau o tura si facem asa pana sar rotile la masina dvs! Poate asa o sa intelegeti ca nu e bine cum cheltuiti banii! ALTA INTREBARE?!?!?
Hotilor
04 feb 18:56
+0
VOTURI
-0
Dupa ce retrag astia ordonanta nu ne mutam putin cu protestele si la sectorul 3?
crocodilul
04 feb 17:32
+0
VOTURI
-0
e greu de crezut ca aceste obiecte hidoase costa 175 de milioane euro. daca cineva da suma aceasta pe porcariile astea e prost de-a dreptul si hot ca face asta din banii publici. aceste plasticuri pictate costa mai mult decat sculpturi publice din bronz deci e sigur furaciune pe undeva. acum daca discutam de sculpturile de bronz din bucuresti multe sunt de proasta calitate si ele, si aici se cheltuie banii publici aiurea. deci oamenii din orasul acesta au nevoie de centre de cultura contemporane, au nevoie de un kunsthalle ca in vienna sau budapesta sau berlin sau paris finantat din banii orasului. oamenii din orasul acesta au nevoie de spitale si infrastructura de calitate de spatiu public fara masini parcate pe trotuare. orasul acesta si tara aceasta nu are nevoie de politicieni ce cheltuie banul public pe catedrale si crocodili din plastic, ne-am saturat sa ii vedem pe tariceanu, firea etc abonati la patriarh cu bani cu de toate din banul public, cu negoita care da banii pe plasticuri catelul cu os in bot 175 milioane.
Fii Rea
04 feb 12:57
+0
VOTURI
-0
Zdup, nu n-ai niciun cuvant de spus. Daca nu-ti convine, primarul Negoita ti-a dat si alternativa acum ceva timp: muta-te din sector!
Iar isi trage asta spaga ?
04 feb 11:18
+0
VOTURI
-0
Sa puna mana sa carpeasca gropile nu sa arunce banii aiurea !
zdup
04 feb 10:48
+0
VOTURI
-0
Dedicatii... fara numar si fara frica. Oare ca si locuitor al sectorului nu ai nici un cuvant de spus ? Rog cunoscatorii sa ne lumineze.
magaru alb
04 feb 08:47
+0
VOTURI
-0
CAT DE PE PROSTU FACI TU CU CETATENII IN INTALNIRILE TETE A TETE SI CUM DEODATA FACI PE CEL MAI DESTEPTUL CAND ESTI IN CAMPANIA ELECTORALA PE CANALELE MEDIA.CE SMECHER ESTI. PSD EI UNII DIN EI SE CRED MAI SUPERIORI SI HOTI DECAT MAJORITATEA .NU SE POATE ASA ATI LUAT PUTEREA PRIN NEPREZENTAREA CETATENILOR SI VOTUL MEMBRILOR.AVETI O CONDUCERE ANEMICA ,HOATZA SI CORUPTA.PROST POPORUL CA VA CAZUT IN CAPCANA.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE