Robert Turcescu, către Dragnea: "De ce nu aţi venit la şedinţă? Ar trebui să vă fie ruşine!" VIDEOPreşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost apostrofat luni seara de deputatul PMP Robert Turcescu pe holul Camerei Deputaţilor, acesta reproşându-i faptul că a convocat în grabă o şedinţă extraordinară a Camerei la care nu a participat.

Robert Turcescu si Liviu Dragnea
Robert Turcescu şi Liviu Dragnea

"Vreau să vă întreb un singur lucru: aţi convocat o şedinţă extraordinară a Camerei astăzi, la ora 17.00. Eram în piaţă. După cum vedeţi, am sărit, am auzit la radio, cu o jumătate de oră înainte de convocarea şedinţei. De ce nu aţi fost dumneavoastră la şedinţa de la ora 17.00? Eu am venit, am ajuns la ora 17.03. Dumneavoastră de ce nu aţi ajuns?", s-a adresat Turcescu lui Dragnea.

Dragnea i-a replicat: „Pentru că am făcut alte lucruri în birou".

Sunteţi preşedintele Camerei! Dacă ne-aţi chemat pe noi, cu 45 de minute aţi convocat înainte, de erau 35 de speriaţi în sală, dumneavoastră de ce nu aţi venit la şedinţă, domnule Dragnea?", a continuat Turcescu.

„Domnule Turcescu, v-a ieşit acest circ, continuaţi! Eu nu particip la chestia asta. Nu faceţi dialog cu mine aici. L-aţi avut în campanie să-l faceţi, nu v-a ieşit", a spus şi Dragnea, după care a plecat spre biroul său.

Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei. Ar trebui să vă fie ruşine!", i-a transmis Turcescu.

Etichete: Liviu Dragnea, parlament, robert turcescu, sedinta camera deputatilor

0/1 COMENTARII
TURCESCU
10 ian 20:37
+0
VOTURI
-0
Du-te si acoperate...cu pamant.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE