Robert Turcescu, dezvăluiri despre soţul Cristinei Trepcea, candidat PSD la sectorul 5ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Robert Turcescu a publicat pe contul său de Facebook un contract semnat între Primăria Bucureşti şi Valeriu Nicolae Suhan, sotul Cristinei Trepcea, membru CNA, prin care firma acestuia obţine dreptul de a transmite live şedintele Consiliul General Bucureşti în schimbul sumei de 118.000 lei plus TVA. 

Robert Turcescu
Robert Turcescu
Foto: evz.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016 Valeriu Nicolae Suhan este candidat PSD pentru consilierii Consiliului Local al Sectorului 5, scrie hotnews.ro.

Iata mai jos postarea lui Robert Turcescu pe Facebook, unde este publicat si contractul in discutie:

"Daca mai aveati nevoie de un motiv pentru a nu vota PSD la aceste alegeri, iata-l mai jos:

un contract incheiat de Primaria Bucuresti cu firma unui anume Valeriu Nicolae Suhan pentru transmiterea live-video a sedintelor CGMB. Pretul: 118.000 RON + TVA pentru perioada august-decembrie 2015. Adica niste zeci de mii de euro pentru citeva transmisii live pe net!

Iar acum, vine bomba: Suhan e azi pe listele de consilieri PSD pentru CGMB si pentru Consiliul Local al Sectorului 5! Ca tot a zis Firea ca ea vine la aceste alegeri cu oameni noi, nu? In fapt, abonatii la bani publici ai PSD abia asteapta sa iasa Firea ca sa-si prelungeasca... abonamentele!

Desteptarea, Bucuresti!

#turcescuprimargeneral

Later edit:
Si ca sa vedeti cum se leaga lucrurile, domnul Suhan este nimeni altul decit sotul Cristinei (Trepcea) Suhan, membra CNA! Ei, ce ziceti?"

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, robert turcescu, Valeriu Nicolae Suhan, Valeriu Nicolae Suhan CANDIDAT psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h