Robert Turcescu nu a fost invitat nici la TVR: "Protestez cu tărie faţă de această decizie"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, protestează faţă de decizia TVR de a nu-l invita la desbaterea electorlaă acre va avea loc duminică, 29 mai, la care au fost invitaţi contracandidaţii săi Gabriela Fiream Nicusşor Dan, Cătălin Predoiu şi Daniel Barbu.

Robert Turcescu
Robert Turcescu
Foto: evz.ro

Robert Turcescu anunţă că nu a fost invitat să participe la confruntarea electorală a candidaţilor la Primăria Capitalei de la TVR, postul public de televiziune luând aceeaşi decizie ca şi Antena 3.

Turcescu a lansat, miercuri, un protest public, acuzând TVR că a luat o decizie "nelegala, netransparenta, ipocrita si manipulatorie".

"PROTEST PUBLIC TVR 1 se aliaza cu Antena 3!

Conducerea Televiziunii Publice m-a informat in urma cu citeva minute ca a decis SA NU MA INVITE la dezbaterea electorala care va avea loc pe TVR 1 duminica, 29 mai, de la ora 21.00.

Urmind "modelul" Antena 3, TVR i-a "selectionat" ca participanti in dezbatere pe Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu.

Protestez cu tarie fata de aceasta decizie a Televiziunii Publice pe care o consider nelegala, netransparenta, ipocrita si manipulatorie. Solicit public conducerii TVR sa reintre urgent in statutul de televiziune publica, a carei datorie fata de electorat in aceasta campanie este aceea de a fi echidistanta si profesionista.

Refuz sa accept ca in anul 2016 Televiziunea Publica se intoarce la practicile editoriale din vremea regimului Adrian Nastase, aliniindu-se intr-o maniera degradanta trustului de presa al lui Dan Voiculescu.

Solicit totodata jurnalistilor onesti din Romania si organizatiilor non-guvernamentale care militeaza pentru libertatea de informare si dreptul electoratului de a alege in cunostiinta de cauza sa ia atitudine fata de aceasta maniera discretionara si condamnabila in care se comporta postul public de televiziune.", este mesajul lui Robert Turcescu, postat pe Facebook.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h