Robert Turcescu, vicepreşedinte PMP şi şef interimar la Bucureşti UPDATERobert Turcescu, Ștefănel Dan și Ștefan Enache au fost desemnați, joi, vicepreședinți ai PMP de Colegiul Național al formațiunii, la propunerea președintelui partidului, Traian Băsescu.

Robert Turcescu
Robert Turcescu
Foto: evz.ro

UPDATE Robert Turcescu a fost desemnat joi președinte interimar al organizației de București a PMP, au precizat pentru Agerpres surse din partid participante la reuniunea Colegiului Național al formațiunii. Funcția de președinte PMP București era deținută de Cristian Petrescu. În cadrul Colegiului Național al PMP, reuniune care se desfășoară la Palatul Parlamentului, Robert Turcescu a fost validat și ca vicepreședinte al partidului.

Traian Băsescu a declarat, în deschiderea reuniunii, că alegerile locale din 5 iunie reprezintă "o radiografie exactă a partidului".

"Alegerile locale sunt cele care îți arată precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie că sunt parlamentare pe liste, fie că sunt europarlamentare sau prezidențiale. Ceea ce ne arată rezultatele obținute de fiecare organizație este radiografia fiecărei organizații în parte și, de bună seamă, și o radiografie a conducerii, a capacității organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel național, la nivel local", a afirmat președintele PMP, scrie Agerpres.

Băsescu a anunțat, apoi, ordinea de zi a ședinței. "La punctul unu pe ordinea de zi avem completarea CEx-ului cu trei vicepreședinți, la punctul doi numiri de președinți interimari în organizațiile teritoriale bazate pe criteriile deja anunțate, iar la punctul trei avem analiza rezultatelor pe fiecare organizație, la punctul patru situația politică actuală și diverse", a precizat președintele PMP.

Participanții la reuniune i-au validat apoi prin vot deschis pe cei trei noi vicepreședinți, reuniunea PMP continuând fără presă în sală.

Etichete: PMP, robert turcescu, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE