ROBERT TURCESCU, OFIȚER SUB ACOPERIRE: Reacția MApNROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Ministerul Apărării Naționale a reacționat la declarațiile lui Robert Turcescu prin care acesta a recunoscut că a fost ofițer-acoperit.

Guran, dupa ce Turcescu a spus ca a fost ofiter sub acoperire: Nu Robert, nu suntem toti la fel
Guran, după ce Turcescu a spus că a fost ofițer sub acoperire: Nu Robert, nu suntem toți la fel
Foto: b1tv

ROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat autenticitatea documentelor postate pe blog prin care a mărturisit că a fost ofițer-acoperit. Pagina sa de internet a fost închisă în scurt timp. 

MApN a anunțat într-un comunicat de presă că nu va comenta afirmațiile lui ROBERT TURCESCU.

"În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe", se arată într-un comunicat de presă al MApN.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Robert Turcescu a confirmat, la B1 TV, că postarea apărută duminică pe blogul său precum că a fost ofiter acoperit este veridică.

Turcescu a mai spus că "mărturisirea" este scrisă de el, că documentele sunt reale și că acum se simte eliberat și fericit.

Ministerul Apărării Naţionale sau o altă instituţie abilitată nu au confirmat sau infirmat "spovedania" lui Robert Turcescu.

CITEȘTE ȘI: ROBERT TURCESCU riscă 7 ani de ÎNCHISOARE după ce a mărturisit că a fost OFIȚER ACOPERIT

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Reamintim că B365.ro a scris AICI despre faptul că ROBERT TURCESCU a fost înaintat la gradul de colonel de către fostul Ministru al Apărării, generalul Gabriel Oprea, alături de alţi jurnalişti. Conform listei publicate, Robert Turcescu nu avea niciun grad înainte de această "promovare". Citește mai multe despre COLONELUL SUB ACOPERIRE-ROBERT TURCESCU AICI.

ROBERT TURCESCU, COLONEL SUB ACOPERIRE: Jurnalistul a mai spus că de luni nu va mai avea emisiune la postul B1TV.

CITEȘTE ȘI:Radu Banciu,despre OFIȚERUL ACOPERIT Robert Turcescu: Dârdâia când a plecat de aici, a fost șantajat

CITEȘTE ȘI: Tolontan,revoltat de lipsa de reacțe MApN, după autodenunțul lui Robert Turcescu ca OFIȚER ACOPERIT

CITEȘTE ȘI: Reacția lui CTP după ce a aflat că Robert Turcescu a fost OFIȚER ACOPERIT: Delir mistic

 "Nu știu dacă se numește retragere din presă, știu că, în contextul actual, până când un judecător va spune dacă am greșit sau ba, nu mai am tăria de a mă afișa public. Nu mai puteam veni în fața voastră vorbind despre ofițerul acoperit care candidează la președinție și eu să mă simt așa în interiorul meu. Nu știu de ce am stat atât, pentru că acum a venit momentul, așa a vrut cel de sus. Sfârșitul nu este aici. Sunt convins că în continuare fiecare în pătrățica lui avem lucruri de spus, de arătat lumii. Eu sunt ziarist. Un ziarist are menirea să prezinte lucrurile așa cum sunt, vreau să încerc să nu mai calc pe alături", a mai spus Turcescu. 

Etichete: MApN, Ministerul Apărării, ofițer acoperit, reacție, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE