Robert Turcescu şi-a depus candidatura la ALEGERILE LOCALE: "Avem în spate experienţa lui Băsescu"Robert Turcescu şi-a depus, luni, candidatura pentru Primăria Capitalei. Turcescu a anunţat că a strâns aproape 30.000 de semnături de susţinere.

Robert Turcescu
Robert Turcescu
Foto: evz.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016:

"Avem peste 25.000, aproape 30.000 de semnături pentru candidatura la Primăria Generală. Aş vrea să punctez un lucru foarte important în acest context, colegii mei de la cele şase sectoare din PMP au făcut un efort extraordinar. Democraţia fără partide este o iluzie. Forţa organizatorică a unui partid, forţa oamenilor dintr-un partid, în momente electorale, în momentul strângerii semnăturilor, în momentele în care este nevoie de mai multe minţi lucide care să se aşeze în jurul unei mese să contureze un program electoral, toate aceste lucruri sunt extrem de importante", a declarat candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, după depunerea candidaturii la BEM, la care a participat şi preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei a afirmat că programul pe care în propune pentru Bucureşti are în spate energia unor oameni care cunosc administraţie publică şi experienţa lui Traian Băsescu, fost primar şi preşedinte.

"Astăzi, programul pe care îl propun <>, proiectul public pentru Bucureşti, are în spate energiile unor oameni care s-au izbit la rândul lor de probleme, cunosc foarte bine administraţie publică şi, evident, avem în spate experienţa extraordinară pe care o are Traian Băsescu atât ca primar general al Capitalei, cât şi ca preşedinte al României", a susţinut Turcescu, conform mediafax.ro.

El a mai afirmat că vine în faţa electoratului „dând un examen", precizând că nu a cerut nicio funcţie în PMP.

"Am mai spus-o, de un an şi jumătate, vorbim despre acest subiect, am discutat şi în emisiunile de televiziune la care am fost invitat în ultima perioadă, cred că lucrurile, din punctul meu de vedere sunt lămurite. (...) Cred că din această perspectivă lucrurile sunt clare. Evident, eu vin în faţa bucureştenilor dând un examen. Nu am vrut să fiu numit în nicio funcţie, am vrut să văd dacă pot obţine voturi. În acest moment, bucureştenii sunt cei care vor decide la urne. Acesta este examenul cel mai important pentru un om politic. Nu am cerut nicio funcţie în PMP. Am venit să ajut PMP pentru că, spun din nou cu tărie, astăzi, dintre toate forţele politice care încearcă să spună că vor să propună electoratului partide noi, oameni noi, cred că PMP, aşa cum îl văd eu de luni de zile, din interior, este un partid care într-adevăr, merge în acestă direcţie", a răspuns Turcescu, întrebat dacă constituie un dezavantaj, în competiţia electorală, faptul că s-a deconspirat.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, basescu, PMP, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h