Robert Turcescu: Stăm bine cu semnăturile. Luni îmi depun candidatura la Primăria CapitaleiCandidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat că strânsul semnăturilor decurge bine şi că luni îşi va depune candidatura.

Robert Turcescu: Stam bine cu semnaturile. Luni imi depun candidatura la Primaria Capitalei
Robert Turcescu: Stăm bine cu semnăturile. Luni îmi depun candidatura la Primăria Capitalei
Foto: stirile.rol.ro

"Stăm bine cu strânsul de semnături, se lucrează intens la acest lucru. Probabil că luni îmi voi depune candidatura, mâine (duminică – n.r.) avem şedinţă la partid în care facem evaluarea numărului de semnături strânse până în acest moment. Nu vor fi, din punctul meu de vedere, niciun fel de probleme, aşa că luni intrăm în competiţie. Sigur, întotdeauna există până la momentul validării o stare de emoţie, dar e bună", a declarat Turcescu, după ce colegul său de partid, Valentin Niţu, şi-a depus candidatura la Primăria sectorului 5, informează mediafax.ro.

Valentin Niţu a declarat că şi-a depus candidatura pentru a pune experienţa acumulată în administraţia publică şi în mediul privat în slujba cetăţenilor.

"Candidez pentru a-mi pune în slujba cetăţenilor experienţa acumulată în toţi aceşti ani în administraţie publică locală şi în mediul privat. Mi-am depus candidatura, cu emoţii evident, având şi suportul viitorului primar al Capitalei", a spus Niţu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, PMP, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE