Rod Stewart vine la Bucureşti. Artistul, mesaj video pentru româniCântăreţul britanic Rod Stewart declară într-un clip postat vineri seara pe pagina sa de Facebook că abia aşteaptă să vină în România unde va susţine un concert cu acces liber la 23 septembrie în cadrul Zilelor Bucureştiului 2018.

Rod Stewart
Rod Stewart

În mesajul său video, artistul în vârstă de 73 de ani promite un spectacol cu bună dispoziţie, emoţie şi sentiment.

''Salut, Bucureşti. Sunt Rod Stewart şi abia aştept să fiu acolo duminică seara, 23 septembrie. Va fi o noapte distractivă, interesantă şi incitantă. Ne vedem atunci'', spune artistul.

Mesajul video este însoţit de textul "Concert Rod Stewart Zilele Bucureştiului" nu poate însemna decât un lucru - Rod vine la Bucureşti pentru un concert GRATUIT la 23 septembrie la Piaţa Constituţiei începând cu ora 17:00!''.

Sir Rod Stewart va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România, încheind seria evenimentelor din Piaţa Constituţiei dedicate aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi celebrării Centenarului Marii Uniri.

Tema ediţiei din 2018 a Zilelor Bucureştiului (21 - 23 septembrie) este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România.

Etichete: Rod Stewart, Zilele Bucureştiului, zilele bucurestiului 2018

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE