ROMÂNIA - ELVEŢIA SCOR FINAL 1 - 1. Iordănescu: Ar fi păcat să nu câştigăm cu AlbaniaROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO. SCOR FINAL 1- 1. Al doilea meci al zilei de la EURO 2016 s-a jucat de la ora 19.00, pe arena Parc des Princes, din Paris. Tricolorii au remizat cu Elveţia.

Selecţionerul României, Anghel Iordănescu spune că echipa naţională a avut ghinion în meciul cu Elveţia şi a dezvăluit că ar fi vrut să joace ofensiv în repriza secundă, însă accidentările lui Pintilii şi Răzvan Raţ i-au dat planurile peste cap.

"Am făcut nişte schimbări necesare, am vrut să venim cu sânge proaspăt la echipă. Am reuşit asta în prima repriză, dar în repriza a doua elveţienii au fost mai proaspeţi şi asta s-a văzut. Nicuşor Stanciu nu a avut probleme dar am vrut să-l menajăm puţin pentru că a avut parte de o presiune uriaşă asupra lui în meciul cu Franţa" a spus Anghel Iordănescu la Pro TV.

Iordănescu a dat vina şi pe ghinion pentru rezultatul de egalitate obţinut în meciul cu Elveţia. Selecţionerul spune că ar fi vrut să atace în repriza secundă.

"Consider că echipa noastră a avut două reprize diferite. Prima repriză bună, când am reuşit să marcăm. Am avut şi câteva situaţii bune. Una peste alta, am intrat cu avantaj la pauză pe care ne-am dorit să-l mărim după pauză, precizez asta. Am cerut echipei să nu ne retragem, să punem presiune şi să închidem jocul cu golul doi. Din păcate, am căzut fizic în partea a doua, nu am mai reuşit să controlăm jocul şi am fost şi nevoiţi să facem două schimbări. Mă refer la schimbarea lui Mihai Pintilii, care reclamă o accidentare destul de gravă şi mă refer la accidentarea lui Raţ. Ar fi păcat să nu câştigăm cu Albania, o victorie ne-ar oferi o şansă să mergem mai departe. N-aş putea să vorbesc despre dezamăgire, băieţii au făcut efort, au alergat, din păcate, nu am reuşit să ţinem ritmul din prima repriză", a mai spus Iordănescu.

ROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. 

ROMÂNIA - ELVEŢIA SCOR 1 - 1

Final de meci.

Minutul 68. Embolo trimite cu capul pe lângă poarta lui Tătărușanu.

Minutul 57. Elveția egalează prin Mehmedi dintr-o lovitură de colț.

Minutul 53. Elveția la un pas de autogol.

Repriza a doua a început.

Scor la pauză 1 - 0.

Sfârșitul de repriză ne găsește în ofensivă.

Minutul 39. Ocazie importantă pentru Elveția. Lovitură de cap pe lângă poartă.

Minutul 33. Tătărușanu apără o lovitură liberă periculoasă.

Minutul 28. Săpunaru lovește bara.

Penalty pentru Romania. 1 -0 din minutul 18. Bogdan Stancu înscrie pentru România.

Partida a inceput.

MECIUL POATE FI URMĂRIT LIVE VIDEO AICI

Echipe probabile:

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Stanciu - Keşeru.

Elveţia: Sommer - Lichsteiner, Scar, Djourou, Rodriguez - Xhaka, Behrami - Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi - Seferovic.

ROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. Cele două naţionale s-au mai întâlnit de 12 ori până acum, fiecare dintre ele câştigând câte cinci partide. Învingătoare cu 1-0 în prima partidă, contra Albaniei, Elveţia va fi sigură de calificarea în optimile EURO 2016 dacă va învinge România, dar şi un egal ar apropia-o destul de mult de obiectivul trecerii de grupe.

ROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. România vine după 1-2 în meciul de deschidere, cu Franţa, când golul lui Payet, din minutul 89, a frânt inimile a milioane de microbişti. În ciuda înfrângerii dramatice, optimismul a rămas intact în rândul tricolorilor, care s-au declarat pregătiţi să facă un meci mare astăzi, împotriva Elveţiei.

ROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. Rusia - Slovacia, România - Elveţia şi Franţa - Albania sunt meciurile zilei de miercuri, 15 IUNIE, la EURO 2016. În avancronica acestor partide, jurnaliştii de la Sky Sport au prezentat accidental şi rezultatele cu care cred ei că se vor încheia aceste meciuri.

ROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO. SCOR LIVE. Astfel, cei doi analişti ai emisiunii de la Sky Sports se aflau în faţa ecranului şi comentau sistemele de joc, când unul dintre ei a apăsat pe butonul care nu trebuia. Pe ecran a apărut, alături de programul meciurilor, şi rezultatele lor, ca şi cum acestea s-ar fi încheiat. Astfel, cei de la Sky prevăd victorii ale Rusiei şi Franţei şi egal în meciul României.

Rezultatele finale de miercuri, în viziunea Sky Sports

Etichete: EURO 2016, meciuri euro 2016, ROMÂNIA - ELVEŢIA LIVE VIDEO ROMANIA ELVETIA SCOR LIVE, scor euro 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE