"România, fă-te mai bună, ca să vin cu părinţii acasă!" - mesajul unei fetițe din SpaniaZIUA NAȚIONALĂ. Un mesaj emoţionat ne-a fost transmis de o fetiţă care s-a fotografiat de Ziua Naţională într-un costum popular primit de la "buni din Mediaş".

"Romania, fa-te mai buna, ca sa vin cu parintii acasa!" - mesajul unei fetite din Spania
"România, fă-te mai bună, ca să vin cu părinţii acasă!" - mesajul unei fetițe din Spania
Foto: digi24.ro

ZIUA NAȚIONALĂ. „Mă numesc Luisa şi m-am născut în Madrid, dar buni de la Mediaş mi-o trimis acest costum naţional, mă mândresc cu el. Am un mesaj : România, fă-te mai bună ca să vin cu părinţii acasă!", potrivit mesajului transmis de fetiţă.

1 Decembrie printre românii din Spania. Mii de români au sărbătorit Ziua Naţională încă de ieri

ZIUA NAȚIONALĂ. Cântece populare au răsunat şi în Spania. Câteva mii de români care locuiesc în statul iberic s-au bucurat de dansurile populare, dar şi de micii la grătar care le amintesc de casă, scrie Digi24.

Şi autorităţiele locale spaniole au participat la bucuria românilor, mai ales că aceştia reprezintă o parte importantă a comunităţii locale.

ZIUA NAȚIONALĂ. „Acum câteva zile a avut loc un eveniment extrem de important pentru dumneavoastra - alegerile prezindențiale, turul al doilea. Şi chiar dacă nu peste tot v-au fost oferite toate facilitățile pentru a vă putea exercita dreptul de vot, adevărul este că dumneavoastră, care sunteți la mii de kilometri de România, ați dat o lecție de democrație", a spus Pedro Rollan Ojeda, primar Torrejon de Ardoz.

Etichete: Madrid, Spania, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE