România-Finlanda, 1-1. Iordănescu: Ne pare rău că am ajuns să depindem de ultimul meciDupă egalul cu Finlanda, în meciul de joi seară, de pe Arena Naţională, România trebuie să învingă în Insulele Feroe, pentru a se califica la Euro 2016. Selecţionerul naţionalei, Anghel Iordănescu, a declarat că regretă că ţara noastră depinde de ultimul meci.

Romania-Finlanda, 1-1. Iordanescu: Ne pare rau ca am ajuns sa depindem de ultimul meci
România-Finlanda, 1-1. Iordănescu: Ne pare rău că am ajuns să depindem de ultimul meci
Foto: jurnaluldenordvest.ro

„Ne pare rău. Regretăm că am ajuns într-o asemenea situație, să depindem de ultimul meci. Am făcut o primă repriză foarte bună, ne-am creat multe ocazii, am jucat ofensiv. Am reușit să recuperăm multe mingi în terenul advers. Era complet nedrept să pierdem acest meci, până la final am reușit să marcăm. Până la primirea golului echipa a jucat foarte bine. Din păcate ne-am pripit, am ratat, în fața porții.

După primirea golului am făcut, ceea ce nu-mi vine să cred, destule greșeli în zona fundașilor centrali. Golul ne-a pus în situații delicate, ne-a făcut să pierdem din concentrare. Am fost nevoiți să riscăm mai mult pentru a întoarce rezultatul. Îmi cer scuze în fața suporterilor noștri. Am fost super fericit când am văzut că stadionul este plin. Din păcate, reacția publicului a fost una firească. Suntem nevoiți să jucăm ultima carte și să o jucăm bine. Trebuie să câștigăm în Feroe, pentru că fotbalul nostru are nevoie de această calificare", a spus Iordănescu, citat de digi24.ro.

România și Finlanda au terminat la egalitate, 1-1, iar tricolorii se mențin pe locul 2 în grup F. România mai are, încă, șanse de calificare la EURO 2016, dacă va bate în Insulele Feroe. 

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE MECIULUI.

Etichete: anghel iordănescu, EURO 2016, România-Finlanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE