ROMÂNIA-FINLANDA: 700 de jandarmi şi 260 de poliţişti intră pe stadion la meciul ROMÂNIA-FINLANDAROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Jandarmeria Capitalei invită suporterii care vor participa la meciul dintre echipele reprezentative ale României şi Finlandei să susţină echipa naţională printr-un comportament civilizat şi să nu scandeze, pe timpul partidei, expresii care incită la xenofobie, la ură naţională, rasială, la discriminare de orice fel sau la violenţă.

ROMANIA-FINLANDA: 600 de jandarmi intra pe stadion la meciul ROMANIA-FINLANDA (Foto jurnalul.ro)
ROMÂNIA-FINLANDA: 600 de jandarmi intră pe stadion la meciul ROMÂNIA-FINLANDA (Foto jurnalul.ro)

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv şi pentru evitarea unor sancţiuni, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor suporterilor să respecte legislaţia în vigoare precum şi regulile stabilite de organizator cu ocazia acestei partide de fotbal.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale ROMÂNIEI şi FINLANDEI, se va disputa astăzi, 08 octombrie a.c., pe stadionul „Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 21.45.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete sau invitaţii.
Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la evenimentul sportiv.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Peste 260 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona astăzi, 8 octombrie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA" din Capitală a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale ROMÂNIEI şi FINLANDEI.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

ROMÂNIA-FINLANDA, meci pe Arena Naţională azi, la ora 21.45. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

Etichete: jandarmi, meci romania finlanda, ora meci romania finlanda, poliţişti, suporteri stadion

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h