ROMÂNIA-FINLANDA, AZI. Bilete confiscate de jandarmi înaintea meciului ROMÂNIA-FINLANDA. FOTO, VIDEOROMÂNIA-FINLANDA, AZI, 8 OCTOMBRIE 2015 PE ARENA NAŢIONALĂ. În urma unei acţiuni punctuale în zona Arenei Naţionale, Jandarmeria Capitalei a depistat 4 persoane care comercializau ilegal bilete de acces la meciul de fotbal dintre România şi Finlanda.

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, 8 OCTOMBRIE 2015 PE ARENA NAŢIONALĂ. Jandarmii au confiscat de la persoanele în cauză 64 de bilete de acces şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3500 de lei.

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, 8 OCTOMBRIE 2015 PE ARENA NAŢIONALĂ. Jandarmii vor supraveghea zona Arenei Naţionale pentru descurajarea acestui fenomen generat de interesul mare pentru această partidă de fotbal care se va desfăşura astăzi pe Arena Naţională din Capitală.

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, 8 OCTOMBRIE 2015 PE ARENA NAŢIONALĂ. Conform Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive cu modificările şi completările aduse de Legea 10 din 2012, cumpărarea în scop de revânzare a biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1000 lei la 3000 lei.

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, 8 OCTOMBRIE 2015 PE ARENA NAŢIONALĂ. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu achiziţioneze bilete din astfel de surse şi să nu încurajeze această practică întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate.

Etichete: 8 OCTOMBRIE 2015 PE ARENA NAŢIONALĂ, AZI, BILETE CONFISCATE, jandarmi, România-Finlanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE