ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. Cum poţi să mai faci rost de bilete la ROMÂNIA-FINLANDAROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. Federaţia Română de Fotbal (FRF) anunţă că biletele la meciul ROMÂNIA-FINLANDA de astăzi de pe Arena Naţională s-au epuizat în totalitate, la numai o zi de la punerea în vânzare. 

ROMANIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. NU mai sunt bilete de vanzare la meciul ROMANIA-FINLANDA
ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. NU mai sunt bilete de vânzare la meciul ROMÂNIA-FINLANDA

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. La puţin peste 24 de ore de la punerea lor în vânzare, biletele pentru partida România-Finlanda de joi, 8 octombrie, s-au epuizat, anunţă FRF. 

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. Fie online, în varianta e-ticket (print-at-home), fie de la casele Arenei Naţionale şi din cele peste 500 de magazine din ţară ale reţelelor Immedio şi Germanos. Sute de români au aşteptat nerăbdători să cumpere bilet chiar şi noaptea trecută, la punctul de vânzare cu program non-stop din Bd. Basarabia

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. Pentru cei aproape 10.000 de fani care au achiziţionat bilete virtuale înaintea deciziei UEFA privind România-Finlanda există tot atâtea bilete reale rezervate, pe care le pot obţine în mod gratuit! Termenul limită de preschimbare este joi, 8 octombrie 2015, ora 11:00.

Cum poţi să mai faci rost de bilete la meciul ROMÂNIA-FINLANDA

ROMÂNIA-FINLANDA, AZI, JOI, 8 OCTOMBRIE. Biletele care nu vor fi confirmate de deţinătorii tichetelor virtuale vor fi repuse în vânzare, începând cu ora 14, la casa de bilete din Bd. Basarabia, Arena Naţională, până la ora meciului.

Etichete: 8 octombrie, Arena Naţională, AZI, BILETE MECI ROMANIA FINLANDA, joi, România-Finlanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE