ROMÂNIA - FINLANDA. Biletele se pun în vânzare astăzi și au PREȚ UNICROMÂNIA - FINLANDA. Marți se pun în vânzare biletele pentru meciul ROMÂNIA - FINLANDA, a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu. 

ROMANIA - FINLANDA. Biletele se pun in vanzare astazi si au PREȚ UNIC
ROMÂNIA - FINLANDA. Biletele se pun în vânzare astăzi și au PREȚ UNIC

ROMÂNIA - FINLANDA. Fanii echipei naţionale îşi vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016, la preţul unic de 20 de lei,  a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu, potrivit ZF

"Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00", a afirmat Burleanu.

ROMÂNIA - FINLANDA.  Burleanu a precizat că astăzi de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

ROMÂNIA - FINLANDA.  Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Etichete: bilete, calificare, campionatul european, Euro 2015, meci, România-Finlanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE